1. Home
  2. Actualitat
  3. Inauguració de la 8a Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

Inauguració de la 8a Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

0
0

firavo1Aquest matí s’ha inaugurat la 8a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres amb una gran afluència de públic. A les 10h del matí ja hi havia gent esperant que obrissin les portes d’aquesta nova edició que s’allargarà fins el diumenge 5 d’octubre a les 20 h. La inauguració ha anat a càrrec de diferents representants de l’Ajuntament de Figueres, entre els quals hi havia el Tinent d’Alcalde, el Sr. Manel Toro, i membres de la organització de Firavo.

firavo2L’entrada és gratuïta i disposa de servei bar. A més, aquest any s’hi pot veure una exposició de vehicles clàssics a càrrec de Classics Agullana. I, com a novetat, cal destacar que entre els compradors d’un vehicle durant els dies de la Fira es sortejaran 16 targetes (1 per expositor) per aparcar gratuïtament durant un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres, gentilesa de Fisersa.

Aquest any es poden trobar a la fira vehicles des de 2.500 euros fins a 40.000 euros. Gran varietat per a tots els gustos i butxaques. Vehicles completament revistats i garantits.firavo3

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *