Incidències de mobilitat a la ciutat de Girona l’última setmana d’agost

Aquesta última setmana d’agost es presenta amb forces obres programades que poden afectar a la circulació de vehicles a la ciutat de Girona:

Dilluns 24 d’agost

Tall del carrer de la Força, el proper dilluns 24 d’agost, de 8 a 11 h. El motiu del tall és per unes obres de manteniment a l’alçada del número 17.

Tall del carrer del Nord el proper, dilluns 24 d’agost, de 8 a 11 h. El motiu del tall és per unes obres de manteniment a l’alçada del número 7-9.

 

Del 24 al 26 d’agost

Els dies 24, 25 i 26 d’agost es duran a terme els treballs d’asfaltatge del Passeig de la Devesa, en el tram comprès entre el carrer de Caterina Albert i la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

Els treballs d’asfaltatge consisteixen en l’enderroc i la nova pavimentació asfàltica de la calçada del passeig.

Els treballs d’asfaltage s’iniciaran el dilluns 24 d’agost a les 8 h del matí i finalitzaran el dimecres 26 d’agost a les 20 h del vespre.

Durant els treballs d’asfaltatge:

  • La circulació de vianants per les voreres es mantindrà, no es veurà afectada.
  • El tram esmentat quedarà totalment tancat, és a dir, la circulació per la calçada quedarà prohibida.
  • En cas excepcional i amb justificació prèvia, es permetrà l’accés, sempre amb el vist-i-plau de Seguretat de l’obra.
  • El tall de la circulació del tram esmentat, també comporta el tall del carrer del Torin de sentit únic de circulació. L’amplada i llargada d’aquest carrer no permet adaptar-lo a doble sentit de circulació.
  • Per motius de seguretat, l’accés a guals serà exclusiu per als veïns i només en horari de treballs de les obres, és a dir, de 20 h del vespre a 8 h del matí.
  • El recorregut de la línia 11 de bus urbà es veurà modificat en aquest període.
  • La ubicació dels contenidors de brossa i deixalles es veurà modificada en aquest període.

 

Dimecres 26 d’agost

Tall de circulació del carrer de Miquel Blay, el dimecres 26 d’agost, de 8 a 12 del matí. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 2-4.

 

Del 27 al 31 d’agost

Els propers dies 27, 28, 29, 30 i 31 d’agost es duran a terme els treballs d’asfaltatge del carrer de Santa Eugènia, en el tram comprès entre la ronda de Ferran Puig i el carrer de Mestre Francesc Civil. Els treballs s’iniciaran el dijous 27 d’agost a les 8 h del matí i es preveu que finalitzaran el dilluns 31 a les 17 h i es realitzaran en tres fases:

FASE 1 (27 d’agost):

Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de Santa Eugènia entre la ronda de Ferran Puig i el passatge dels Massaguer (inclòs). Els vehicles procedents de la plaça de Marques de Camps es desviaran cap al carrer de Barcelona o ronda de Ferran Puig. Els vehicles que hagin d’accedir als guals del carrer de Canonge Dorca, entre el carrer de Santa Eugènia i el carrer de Bernat Boades, ho hauran de fer des del carrer de Tomàs Mieres i carrer del Porvenir (on s’invertirà el sentit de circulació). Els vehicles que hagin d’accedir als guals del passatge dels Massaguer, en el tram comprès entre el carrer de Santa Eugènia i el carrer de Bernat Boades ho hauran de fer des dels carrers de Canonge Dorca i Bernat Boades.

FASE 2 (28 i 29 d’agost):

Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de Santa Eugènia entre el carrer de Canonge Dorca i el passatge dels Massaguer (inclòs). La circulació procedent del carrer de Santa Eugènia i del carrer Pere de Palol es desviarà cap al carrer de Canonge Dorca. Els vehicles que hagin d’accedir als guals del passatge dels Massaguer, en el tram comprès entre el carrer de Santa Eugènia i el carrer de Bernat Boades ho hauran de fer des dels carrers de Canonge Dorca i Bernat Boades.

FASE 3 (30 i 31 d’agost):

Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de Santa Eugènia entre el passatge dels Massaguer i el carrer de Mestre Francesc Civil. La circulació procedent dels carrers de Santa Eugènia i Pere de Palol es desviarà cap al carrer de Canonge Dorca. Els vehicles procedents de la plaça de Miquel de Palol i del carrer de Bernat Boades que vagin en direcció a la plaça de Poeta Marquina es desviaran cap al carrer de Bernat Boades, passatge dels Massaguer, carrer de Rafael Masó i plaça de Joan Brossa.

Els vehicles procedents de l‘avinguda de Sant Narcís i del carrer de Santa Eugènia (en sentit centre ciutat) es desviaran cap al carrer de l’Illa i el carrer Bernat Boades, excepte els veïns que hagin d’accedir als carrers Ibèria i Bisbe Sivilla.

 

27 i 28 d’agost

Tall de circulació del vial dret de la plaça de Poeta Marquina, els dies 27 i 28 d’agost, de 8 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 10.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Novetats Honda motos 2021

Novetats Honda motos 2021

Es tracta de les CRF450R de MX i la CRF450RX d’enduro

Posterior
La llegenda d’Opel compleix 50 anys: un peix anomenat Manta

La llegenda d’Opel compleix 50 anys: un peix anomenat Manta

L’Opel Manta, probablement el representant més marí d’una llarga

També et pot interessar
Total
0
Share