1. Home
  2. Actualitat
  3. Infiniti Girona, patrocinador del Festival Internacional del Circ
Infiniti Girona, patrocinador del Festival Internacional del Circ

Infiniti Girona, patrocinador del Festival Internacional del Circ

0
0

El dijous 22 de febrer comença a Girona la 7a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, instal·lat a la Devesa de Girona. Aquest any amb més de 70 artistes d’11 països i 24 espectacles en competició. Un total de 30.884 localitats a la venda (gairebé exhaurides). Del 22 al 26 de febrer de 2018 Girona serà la capital del Circ, i Infiniti Girona ha volgut participar en aquest esdeveniment com a patrocinador, per tal d’estar al costat de la cultura i l’espectacle. En una carpa situada al costat de l’entrada, els espectadors podran gaudir d’una àmplia gamma de vehicles Infiniti: Q30, QX30, Q60, etc.

Qui ja ha provat un Infiniti QX30, però d’una manera diferent, ha estat Tulga, l’home forçut de Mongòlia, que ha arrastrat el cotxe més de 10 metres amb la boca. Un total de 1.634 kg.

En aquesta edició cal destacar el National Circus of Pyongyang de RPD de Corea, ja que és la primera vegada que surten del país, la Troupe Shatirov, el dúo Duo A&J o els campions de Xina, Jinan Acrobatic Troupe, entre altres. Tots actuaran en una carpa espectacular, la qual dóna cabuda a 2.206 espectadors en una grada inclinada enterament coberta de butaques, amb visibilitat total (sense columnes) i la millor tecnologia en so i llum. Presenta una planta circular de 52 metres de diàmetre, cúpula quadrada de 12 metres i una alçada màxima de 15 metres.

A més, cal destacar que, en aquesta carpa, el dilluns 26 de febrer, el Cirque du Soleil farà els càstings per trobar futurs artistes pels seus espectacles d’arreu del món. Serà la primera vegada que es realitzaran aquests càstings fora de les seves instal·lacions.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *