1. Home
  2. Actualitat
  3. Inici de la tercera fase del Projecte PNEUS.GI
Inici de la tercera fase del Projecte PNEUS.GI

Inici de la tercera fase del Projecte PNEUS.GI

0
0

El conveni es va signar el 2013 per tres anys, amb la finalitat d’executar cada any un estudi per poder fer una comparativa que permeti fer una lectura del comportament socio-econòmic dels usuaris.

CORVE

CORVE, Associació de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines va signar l’any 2013 amb l’Institut Montilivi i la col·laboració de Michelin i l’Ajuntament de Girona un acord per al desenvolupament per un període de tres anys d’un projecte per avaluar l’estat dels pneumàtics a la ciutat de Girona. El projecte pretén fer un estudi anual a la ciutat de Girona per poder fer una comparativa de l’evolució del comportament dels usuaris en quan al manteniment dels vehicles centrant-la en un element de seguretat tan important com és el pneumàtic.

El projecte és molt important pel seu valor pedagògic i la informació i dades recollides han donat com a resultat un estudi molt interessant. Amb l’edició d’aquest any, disposarem d’una comparativa de tres anys en l’evolució del manteniment d’un element de seguretat tan essencial com els pneumàtics. Recordem que la conclusió de l’any passat que quasi quasi un 25% dels vehicles circulaven amb pneumàtics amb un nivell baix de seguretat i gairebé un 30% circulaven amb defectes d’origen mecànic.

El 16 d’abril, presidit de representants de Michelin, el coordinador pedagògic del projecte, Sr. Carles Aurich, professor de l’Institut Montilivi i el vicepresident de CORVE, Sr. Isidre Reixach, es va celebrar l’acte d’inici de la 3a fase del projecte, amb la sessió formativa als alumnes que, amb l’assistència dels tutors del centre i els agents cívics assignats per la Policia local, hauran de realitzar el treball de camp que consisteix en   fer una presa de dades en diferents punts de la ciutat més a més la Policia Local de Girona que instal·larà un punt de control viari informatiu per que un grup d’alumnes també prenguin dades.

La recollida de dades en el treball de camp que es farà el dia 22 d’abril a diferents pàrquings de l’àrea urbana: Parc Migdia, Jutjats-La Copa i el Campus Udg-Montilivi i el control viari a la rotonda del camp de futbol de Girona.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *