1. Home
  2. Motos
  3. Intercomunicadors Bluetooth Shad
Intercomunicadors Bluetooth Shad

Intercomunicadors Bluetooth Shad

0
0

La nova gamma de sistemes de comunicació Shad, composta per tres models, està especialment pensada per oferir una connectivitat i conducció segures ja que permet comunicar-te via Smartphone de forma completament legal mentre condueixes, fent el viatge més segur.

Bluetooth Shad

El model BC01, que té un preu de 32,98 € + IVA, ofereix connexió de mans lliures de forma senzilla amb tots els transmissors d’àudio: telèfons mòbils, Smartphones i GPS. Tot això amb un disseny compacte integrat en un sol auricular i sistema dual Link, que manté la connexió al telèfon fins i tot quan funciona com a intercomunicador amb el model BC03.

El model BC02, que té un preu de 49,50 € + IVA, incorpora 2 auriculars per escoltar la teva música preferida. A més integra l’opció de resposta automàtica per veu i sistema dual link, que manté la connexió al telèfon fins i tot funcionant com a intercomunicats amb el model BC03.

El model BC03, que té un preu de 74,30 € + IVA, és el més complet, ja que inclou connexió de mans lliures al telèfon / GPS, reproductor estèreo de música i la funció d’intercomunicador, que permet la comunicació entre el conductor i el passatger de forma fàcil i segura. A més, integra la funció de resposta automàtica per veu i sistema dual Link, que manté la connexió al telèfon fins i tot quan funciona com a intercomunicador.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *