1. Home
  2. Actualitat
  3. INTERDIESEL, concessionari oficial Nissan a Figueres, guanya el premi Global Awards 2017, com a millor concessionari Nissan a Espanya
INTERDIESEL, concessionari oficial Nissan a Figueres, guanya el premi Global Awards 2017, com a millor concessionari Nissan a Espanya

INTERDIESEL, concessionari oficial Nissan a Figueres, guanya el premi Global Awards 2017, com a millor concessionari Nissan a Espanya

0
0
Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia i Robert Espígul, gerent d’Interdiesel.

El passat dijous 28 de setembre, Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia, ha fet entrega del trofeu que acredita a Interdiesel com a guanyador del premi Global Awards 2017, com a millor concessionari Nissan a Espanya.

• El Nissan Global Awards distingeix cada any a l’elit de la Xarxa Nissan a escala global.
• Només 166 concessions a tot el món de les més de 4.000 que té Nissan a tot el món han aconseguit aquest guardó.
• Aquest és el primer guardó que rep Interdiesel.
• El concurs premia l’excel·lència en tots els àmbits de la gestió de la marca
• L’any passat va aconseguir una quota del 10%, la millor en els últims quatre anys.
• El Nissan Qashqai i el Nissan Juke són els vehicles més venuts en les seves categories respectives a la zona de Figueres.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co, atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Només 166 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té en els 5 continents, han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards 2017 plantejava. Per Interdiesel és el seu primer Nissan Global Awards.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre d’altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

En l’acte de lliurament del premi, Marc Toro ha declarat: “Avui és un dia molt important per a Interdiesel, ja que aquest premi el distingeix com l’elit mundial dels concessionaris de la marca Nissan”. “Heu obtingut la millor quota dels últims quatre anys i heu millorat en qualitat amb creixements per sobre del 20% en l’últim any, però en el món tan competitiu en què ens movem exigeix seguir millorant en aquestes ràtios.”.
Tot i els bons resultats fins al moment, Marc Toro, va posar el focus d’atenció en l’envelliment del parc: “A Girona, l’antiguitat mitjana del parc és de 12 anys i això és molt temps, ja que els nous vehicles estan a “anys llum” dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Per això, és molt important que des de les institucions i el sector se segueixin donant mesures per emprendre una decidida renovació del parc, aprofitant, a més, la situació per promoure les noves tecnologies, molt més eficients i segures, com ho són els vehicles elèctrics 100% zero emissions. “.

Per la seva banda, Robert Espigol, gerent d’Interdiesel, ha declarat durant la cerimònia del lliurament del premi “Per a nosaltres és una gran satisfacció rebre per primera vegada aquest premi tan important ja que és un reconeixement a tots els que formem part del Grup de Interdiesel a la nostra feina i suposa una confiança immensa i un estímul per seguir treballant en millorar dia a dia i en fer que la marca Nissan ocupi les primeres posicions a Figueres. “.

Interdiesel va augmentar les seves vendes en l’exercici fiscal 2016 un 10% quan el mercat de la zona només va créixer un 3%, és a dir, 7 punts per sobre del mercat. A Figueres, Nissan és la segona marca més venuda i Qashqai i Juke els crossovers més venuts en el seu segment a Figueres.

Conxi Molons

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *