1. Home
  2. Actualitat
  3. Interdiesel guanya, per segon any consecutiu, el premi Global Awards
Interdiesel guanya, per segon any consecutiu, el premi Global Awards

Interdiesel guanya, per segon any consecutiu, el premi Global Awards

0
0

INTERDIESEL, concessionari oficial Nissan a Figueres (Girona), guanya el premi Global Awards 2018, situant-lo en l’elit mundial dels concessionaris de la marca.

• Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia, ha fet entrega del trofeu que acredita a Interdiesel com a guanyador del premi.
• El Nissan Global Awards distingeix cada any a l’elit de la Xarxa Nissan a escala global.
• Només 169 concessions de les més de 4.000 que té Nissan a tot el món han aconseguit aquest guardó.
• Aquest és el segon guardó que de manera consecutiva rep Interdiesel.
• El concurs premia l’excel·lència en tots els àmbits de la gestió de la marca, que aquest any ha reconegut només a 4 concessionaris a Espanya, tots ells de la xarxa marca a la demarcació de Catalunya.
• El Nissan Qashqai és el crossover més venut a la zona de Figueres.

El sr. Robert Espigol, gerent d’Interdiesel, rebent el premi de mans del sr. Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co, s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Només 169 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards 2018 plantejava. Per Interdiesel és el seu segon Nissan Global Awards, i, a més, de manera consecutiva.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix ​​superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix ​​millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre d’altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.
En l’acte de lliurament del premi, Marc Toro ha declarat: “Avui és un dia molt important per a Interdiesel, ja que aquest premi distingeix Interdiesel com l’elit mundial dels concessionaris de la marca Nissan”. “Heu millorat en qualitat de vendes i postvenda, però el món tan competitiu en què ens movem exigeix ​​seguir millorant en aquestes ràtios.”.
Tot i els bons resultats fins al moment, Marc Toro, va posar el focus d’atenció en l’envelliment del parc: “A Girona, l’antiguitat mitjana del parc és de 12 anys i això és molt temps, ja que els nous vehicles estan a “anys llum” dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Per això, segueix sent important que des de les institucions i el sector se segueixin donant suport mesures per emprendre una decidida renovació del parc, aprofitant a més la situació per promoure les noves tecnologies, molt més eficients i segures, com ho són els vehicles elèctrics 100% zero emissions. “.

Per la seva banda, Robert Espigol, gerent de Interdiesel, ha declarat durant la cerimònia del lliurament del premi “Per a nosaltres és una gran satisfacció rebre per segona vegada aquest premi tan important ja que és un reconeixement a tots els que formem part del Grup de Interdiesel a la nostra feina i suposa una confiança immensa i un estímul per seguir treballant en millorar dia a dia i en fer que la marca Nissan ocupi les primeres posicions a Figueres. “.

Sobre Nissan a Espanya
Nissan compta amb cinc centres de producció a Espanya -situats a Barcelona, ​​Àvila i Cantàbria-, on fabrica la furgoneta NV200 i la seva versió 100% elèctrica e-NV200 i el nou pick-up Navara; i el camió lleuger NT400 / Cabstar. A més, Nissan Espanya té un centre de R + D per a motors i desenvolupament de vehicles industrials lleugers, així com centres de recanvis i de distribució. La seu de vendes d’Espanya i Portugal es troba a Barcelona. En total, més de 5.000 persones treballen en Nissan a Espanya i el 2017 es van produir més 100.000 vehicles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *