1. Home
  2. Actualitat
  3. Interfren presenta la marca DS Automobiles
Interfren presenta la marca DS Automobiles

Interfren presenta la marca DS Automobiles

0
0

Ahir al vespre, dins la campanya “DS Performance Tour”, Interfren, concessionari oficial Citroën a Figueres, va presentar aquesta nova marca premium de cotxes. DS Automobiles va sorgir el 2009 amb el DS3 dins la gamma de vehicles Citroën, fins a esdevenir aquest any en una marca pròpia. Segons paraules del gerent d’Interfren, Marcel Pairó, la marca vol continuar amb el mateix esperit d’elegància que va convertir en tota una icona el primer DS que es va fabricar el 1955, el DS19 anomenat “Tauró”. Disseny, qualitat, innovació tecnològica, són alguns dels trets més característics d’aquesta nova gamma de vehicles que es van presentar ahir a les instal·lacions d’Interfren, a Figueres.
DS Automobiles vol esdevenir la marca Premium de Citroën, amb la seva pròpia gamma de vehicles, com ho demostra el DS5 Híbrid dièsel, un motor pioner dins el segment dels cotxes híbrids, el nou crossover DS4 Crossback, que conjuga estètica i qualitats “offroad”, o el nou DS3 Performance, desenvolupat pel departament de Competició de la Marca, que destaca pels seus 208 CV de potència. La personalització és un dels seus punts forts, ja que, per a la marca, el luxe és sinònim de poder crear un automòbil a mida, segons els gustos i la personalitat de cadascú, convertint cada DS en quelcom personal i intransferible. A l’interior, DS Automòbils explora la incorporació de nous materials i acabats, amb la tapisseria de cuir tipus “Bracelet”, que s’inspira en el braçalet dels rellotges d’alta gamma com a senyal d’identitat.

dav
dav

Josep Rubio, cap de vendes d’Interfren va explicar les novetats més significatives a nivell tecnològic a l’ampli públic assistent, com per exemple, que DS Automòbils és una de les poques marques premium que ofereix connectivitat en tota la seva gamma. A més de ser el comandament el que controla elements com la climatització, la ràdio o el navegador, la pantalla tàctil de 7” del tauler de control és una autèntica finestra al món, que es pot associar a l’Smartphone sense la necessitat d’amoïnar-se pel seu sistema operatiu, ja que incorpora els protocols Apple Car PlayTM, per als iPhone, i Mirror Link®, per als terminals que funcionen amb Android. També va explicar el sistema de frenada autòmata que incorporen tots els models, la geolocalització, ajuda activa en el canvi involuntari de carril, etc…

En definitiva, el nombrós públic, clients, amics, personalitats de la ciutat de Figueres i mitjans de comunicació, van poder admirar la nova gamma DS Automobiles, que sens dubte, no deixarà indiferent a ningú.

sdr
sdr
dav
dav
dav
dav

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *