INVICTA: En el pot petit…

Per satisfer les necessitats de mobilitat en l’àmbit estrictament urbà Invicta Electric ha desembarcat a Girona amb una gamma de “microcars” per a totes les necessitats, començant pel més menut i econòmic Eidola, passant per l’Epica i acabant amb el més poderós i preparat D2S. I és que per poc més de 6.000 € pots recórrer els budells de qualsevol ciutat de forma neta, accessible, ecològica i sostenible…

Unes solucions de quatre rodes per a dues persones amb la mateixa tecnologia un xic més àgil en format scooter, amb sis models a escollir, per aconseguir llibertat per a navegar mimetitzant-te amb l’entorn i fent de cada desplaçament una aventura esporàdica i divertida.

Com també disposen de diversos models de motos i patinets, 100% elèctrics, de gran senzillesa de funcionament, agilitat, economia d’ús i totalment respectuosos amb el medi ambient. I ho fam amb models que van des de la menuda i interessant DTS Cobreces, passant pels diferencials iTango i iTank de tres rodes (dues al davant i una al darrera) i acabant amb la més potent, el maxiescúter Boada de fins a 200 kms d’autonomia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
SWM arriba a Girona

SWM arriba a Girona

SWM s’implanta a Girona amb els seus dos models a preus imbatibles: el G01

Posterior
Gran Cross Raid

Gran Cross Raid

Els dies 9-10-11 i 12 d’octubre es realitzarà el Gran Cross Raid

També et pot interessar
Total
0
Share