IONIQ 6: Més aerodinàmic i atemporal

Hyundai Motor Company ha revelat avui el disseny aerodinàmic i atemporal de l’esperat IONIQ 6, el segon model de la marca IONIQ de vehicles elèctrics. IONIQ 6, que Hyundai descriu com un streamliner electrificat, està esculpit de manera aerodinàmica i empra materials sostenibles de manera innovadora per a reflectir els valors actuals dels clients de vehicles elèctrics.

Inspirat en el prototip elèctric Prophecy de Hyundai, IONIQ 6 es caracteritza per unes línies netes i senzilles i una forma aerodinàmica que els dissenyadors de Hyundai descriuen com Emotional Efficiency (eficiència emocional). La concepció aerodinàmica i electrificada de IONIQ 6, juntament amb el seu afable interior tipus embolcall , creen una exclusiva silueta per a la nova era de la mobilitat elèctrica, mentre que el llenguatge de disseny Ethical Uniqueness reflecteix el compromís de Hyundai amb el client, l’eficiència energètica i la responsabilitat mediambiental.

“IONIQ 6 planteja una convergència emocional de la funcionalitat amb l’estètica”, ha comentat SangYup Lee, Vicepresident Executiu i Responsable del Centre de Disseny de Hyundai. “El seu distintiu disseny aerodinàmic és el resultat de l’estreta col·laboració entre enginyers i dissenyadors, que han treballat posant minuciosa atenció a tots els detalls i a valors centrats en el client. Hem concebut IONIQ 6 com un afable habitacle de tipus embolcall que ofereix un lloc personalitzat per a cada individu.”

El disseny centrat en les persones de IONIQ 6 és ètic i únic

IONIQ 6 reflecteix un disseny ètic i únic a través de l’eficiència energètica i l’ús de materials sostenibles. El disseny de IONIQ 6 ha estat centrat en l’ésser humà des del principi, mentre que l’espai interior ha estat desenvolupat de manera simultània a la forma exterior. S’ha fet un gran esforç per a maximitzar i optimitzar l’espai interior, ampliant-lo tant en la part davantera com en la posterior. Això ha donat com a resultat una silueta aerodinàmica única i un interior espaiós.

Igual que el guardonat IONIQ 5, IONIQ 6 implementa l’estratègia de disseny Hyundai Look, que confereix a cada model una aparença única, com si fossin peces d’escacs. Adoptant una direcció centrada en el client, Hyundai desenvolupa el seu procés de disseny tenint en compte els diferents estils de vida en lloc d’apostar per un únic enfocament.

Aerodinàmica d’una sola corba amb una estètica elegant i funcional

IONIQ 6 és un vehicle aerodinàmic tipus streamliner electrificat que fa realitat la idea d’eficiència emocional en satisfer simultàniament les necessitats estètiques i funcionals dels clients. La silueta esculpida aerodinàmicament amb corbes senzilles, però sensuals, inaugura una nova tipologia de vehicles per a l’era de la mobilitat elèctrica.

IONIQ 6 té un coeficient de resistència aerodinàmica molt baix, de només 0,21, gràcies al seu frontal baix, els alerons en la part davantera, el disseny aerodinàmic de les rodes i els prims retrovisors digitals que s’ofereixen de manera opcional[1]. A l’envejable aptitud aerodinàmica de IONIQ 6 també contribueixen el seu aleró el·líptic tipus aletaswinglets, la lleugera estructura de cua de vaixell i les zones de separació a banda i banda del paracops posterior. Fins i tot sota el cotxe, l’esforç per aconseguir una millor aerodinàmica és evident en la cobertura completa del tren de rodatge, els deflectors optimitzats i la reducció de la distància entre els passos de roda.

IONIQ 6 també integra més de 700 píxels paramètrics en diverses zones, com els fars, les llums posteriors, els sensors inferiors davanters, les decoracions de les sortides d’aire i l’indicador de la consola central, per a reforçar la identitat de la marca IONIQ en tot el vehicle.

La llum de fre de píxels paramètrics de l’aleta posterior ofereix una cridanera experiència lumínica quan s’apliquen els frens. Per a ressaltar encara més la singularitat de IONIQ 6, s’ha incorporat una insígnia “H” de Hyundai de nou disseny en la part davantera i posterior del vehicle.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
CAMPER NORD EST: L’aventura que esperaves

CAMPER NORD EST: L’aventura que esperaves

ROLLER TEAM LIVINGSTONE La primera opció és la Roller Team Livingstone, la

Posterior
MQB, la plataforma més prolífica del grup Volkswagen

MQB, la plataforma més prolífica del grup Volkswagen

Amb més de 32 milions de vehicles produïts, la plataforma modular transversal

També et pot interessar
Total
0
Share