IV Rallye de L’aigua

A punt per començar la temporada de regularitat.

Viladrau, bressol del motor, rebrà uns 70 equips aquest dissabte vinent amb la IV edició de Ral-li Terra de L’aigua, amb la presència d’equips destacats com Jordi Curbasi – Dani Robledillo, sotscampions de la Copa Gironina 2021, amb el seu VW Golf GTI, Joan Pedro Garcia – Sergi Giralt, els quals només fa una setmana que estaven participant en el Rallye Dakar clàssics, canvien la sorra del desert per les carreteres humides i glaçades de les comarques gironines, amb el Lancia Autobianchi Abarth, i Joan Pedregosa – Josep Beltri amb el seu BMW E-21. La família Sunyer, fidels al campionat des de la primera edició el 2017, seran un any mes al pòdium de sortida. Cristina Gómez – Miquel Àngel Silva, equip revelació del 2021, amb el seu modest Opel Corsa tenen moltes opcions d’ocupar les primeres posicions.

La prova donarà el tret de sortida a les 12 del migdia a Viladrau, per tal d’afrontar un total de 300 km dividits en 15 zones de regularitat i 2 seccions on es realitzaran dues parades a Sant Hilari i a Santa Coloma de Farners, realitzant també un reagrupament d’una hora a Viladrau a les 15:00 h.

Dijous, a partir de les 21:00 h, podeu consultar la llista d’inscrits i dissabte a les 9:00 h es publicarà el mapa i l’horari per on passarà la prova. Més informació a: www.classicsrentservices.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Gamma FIAT (RED): Dolce Vita italiana amb missatge social

Gamma FIAT (RED): Dolce Vita italiana amb missatge social

FIAT prossegueix el seu viatge cap a la sostenibilitat amb el compromís social

Posterior
Honda NT1100: Touring de bandera

Honda NT1100: Touring de bandera

Honda sacseja el segment del touring amb una proposta que busca seguir el seu

També et pot interessar
Total
0
Share