1. Home
  2. Actualitat
  3. Ivan Cervantes fa el salt al Dakar
Ivan Cervantes fa el salt al Dakar

Ivan Cervantes fa el salt al Dakar

0
0
Ivan Cervantes (Foto: La Xarxa)
Ivan Cervantes (Foto: La Xarxa)

Ivan Cervantes farà el salt de l’Enduro al Ral·li Dakar. El pilot de Cambrils participarà en el raid més exigent del planeta de la mà de Himoinsa Racing, un equip que s’ha presentat oficialment a Madrid aquest dilluns mateix.

L’equip de Cervantes compta també amb Gerard Farrés, Rosa Romero i Antonio Gimeno, pilots amb experiència al raid sud-americà.

De moment el pilot de Cambrils es planteja únicament participar al Dakar i fer un bon paper però ja ha avisat que de cares al futur vol lluitar pels llocs d’honor de la competició.

En declaracions ha TV3 ha dit: “Sempre que he començat una nova disciplina no ho faig com un joc, sóc molt competitiu. El meu objectiu és en un futur lluitar per una victòria final en un Dakar. És un repte difícil però és el que m’estimula per avançar, i ara amb aquest equip ho tindrem més fàcil” i ha afegit: “Per mi és tot molt nou. Sóc el novell d’aquest gran grup i m’estan ajudant moltíssim. Ens estem entrenant moltíssim, sobretot l’aspecte de navegació, que és el més important en els raids i és on hem de treballar dur”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *