1. Home
  2. Actualitat
  3. Iván Segal nomenat nou Director General de Renault Iberia
Iván Segal nomenat nou Director General de Renault Iberia

Iván Segal nomenat nou Director General de Renault Iberia

0
0

Iván Segal serà nomenat a partir l’1 de març nou director general de Renault Iberia, en substitució de Ricardo Gondo que passa a ser VP Sales & Màrqueting de la Regió Amèrica.

Iván Sagal (Foto: Renault)
Iván Sagal (Foto: Renault)

Iván Segal té 45 anys, està casat amb tres fills, i és diplomat per l’École des Hautes Études Commerciales (EDHEC) de Lille.

Compta amb una àmplia experiència en el sector de l’automòbil, ja que ha treballat durant 18 anys en el Grup PSA Peugeot Citroën, on ha tingut un ampli recorregut professional, ja que a més de passar per funcions com les de venedor o director regional ha dirigit les filials de Citröen a Eslovàquia, Polònia, Bèlgica, Holanda, Luxemburg o el Brasil.

En 2013 es va unir al Grup Volkswagen, on va ser nomenat director de Vendes i Desenvolupament Xarxa al Brasil i a partir de l’1 de març serà el nou director general de Renault Iberia.

Iván Segal substitueix en el lloc a Ricardo Gondo, que va assumir la responsabilitat de la Direcció General de Renault Espanya Comercial al gener de 2013 i al setembre d’aquest mateix any va ampliar les seves funcions a les de director general de Renault Iberia. Ricardo Gondo passa a ser a partir de l’1 de març el nou VP Sales & Màrqueting de la Regió Amèrica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *