1. Home
  2. Motos
  3. Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya visita Gas Gas
Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya visita Gas Gas

Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya visita Gas Gas

0
0

Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, ha visitat la fàbrica Gas Gas i ha conversat amb el gerent de la marca, Ramon Puente, i els pilots Adam Raga, Arnau Farré, Gerard Farrés i Dani Oliveras. Els ha acompanyat el representant territorial de l’Esport en Girona, Josep Pujols.GG_Tibau_visita_070314_035

Tibau ha visitat les instal·lacions de la factoria de Salt,  d’on surten les 9.000 unitats anuals de Gas Gas, i ha pogut conèixer la tecnologia utilitzada en la fabricació de les competitives motos de trial i enduro. Els quatre pilots presents han comentat les particularitats de l’esport amb el secretari general, que s’ha mostrat molt interessat amb els èxits que han aconseguit. Jordi Jordana, responsable dels equips de competició de Gas Gas, ha mostrat a Ivan Tibau el programa de formació Gas Gas School of Champions, que promou, des de la base, als joves que destaquen en les diferents especialitats. En el programa hi participen Oliveras i Farré, i també l’actual campió del món de trial júnior, el gallec Jorge Casales.

Durant la visita s’ha donat a conèixer l’esforç que Gas Gas està fent en el campionat de Catalunya de trial de nens (infantil), amb la creació de la ‘Challenge Gas Gas School of Champions’, en la que els millors tindran l’oportunitat d’aconseguir un ‘stage’ amb els pilots oficials de la marca. Ivan Tibau ha animat a continuar amb l’actual escola de talents i el programa ‘School of Champions’ que promou els valors de Gas Gas: passió, esforç i dedicació a l’esport.

Les importants traves en l’accés dels esportistes al medi natural per poder completar la seva preparació ha sigut un altre tema de conversa. El secretari general ha recollit les preocupacions del col·lectiu per traslladar-les al Govern de la Generalitat.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *