1. Home
  2. Actualitat
  3. Iveco desenvoluparà els nous tancs amfibis dels Marines dels Estats Units
Iveco desenvoluparà els nous tancs amfibis dels Marines dels Estats Units

Iveco desenvoluparà els nous tancs amfibis dels Marines dels Estats Units

0
0

BAE Systems, empresa que té la concessió dels blindats que utilitzen els Marines dels Estats Units, ha escollit Iveco com el seu soci en la producció de nous tancs amfibis.

En el marc del contracte adjudicat recentment pel Cos de Marines de l’exèrcit dels Estats Units per a la fase d’enginyeria, producció i desenvolupament del programa per al vehicle de combat amfibi (ACV) 1.1, BAE Systems, en col·laboració amb Iveco Defence Vehicles, proporcionarà una solució de vehicle amfibi, de nou desenvolupament, capaç de satisfer les necessitats actuals i futures dels Pentàgon.

Aquest és un dels dos contractes per al desenvolupament, enginyeria i producció assignats. Durant aquesta fase, BAE Systems subministrarà 16 prototips que el Cos de Marines provarà des de principis del tercer trimestre de 2016.

Vehicle 8×8 capaç d’operar a mar obert

La solució ACV 1.1 de BAE Systems és un vehicle 8×8, capaç d’operar en mar obert, basat en una plataforma desenvolupada per Iveco Defence Vehicles equipada amb un nou grup motopropulsor de 6 cilindres i 700 cavalls, que proporciona un significatiu augment de potència respecte als actuals amfibis d’assalt.

Aquest vehicle ofereix una excel·lent mobilitat en tot tipus de terrenys, està equipat amb una estructura interna de seients suspesos que pot acomodar fins a 13 soldats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *