1. Home
  2. Actualitat
  3. Iveco presenta les seves novetats al Saló Bedrijfsauto Rai d’Amsterdam
Iveco presenta les seves novetats al Saló Bedrijfsauto Rai d’Amsterdam

Iveco presenta les seves novetats al Saló Bedrijfsauto Rai d’Amsterdam

0
0

Iveco ha presentat el seu nou Eurocargo i altres novetats al Saló Bedrijfsauto Rai 2015 d’Amsterdam, una de les cites més importants d’Europa per als professionals del transport i la logística, que s’ha celebrat a al capital holandesa aquest mes d’octubre.

Un dels estands d'Iveco a Amsterdam (Foto: Iveco)
Un dels estands d’Iveco a Amsterdam (Foto: Iveco)

Els dos estands amb què ha comptat Iveco han ofert als visitants la possibilitat de conèixer tota la gamma de productes de la marca, des del Daily, protagonista en el segment dels comercials lleugers, inclosa la versió Hi-Matic amb caixa del canvi automàtica de 8 velocitats; fins al Nou Eurocargo, el model del segment mitjà que s’acaba de llançar al mercat internacional; passant pels camions pesants, Stralis i Trakker, aquest últim amb els colors amb els que va participar en l’última edició del ral·li de Dakar.

Estand dividit en tres àrees

L’estand principal ha estat dividit en tres àrees dedicades a les gammes lleugera, mitjana i pesada (de carretera i off-road). La zona central es va dedicar al Nou Eurocargo amb el seu color de llançament, el Blue Sky.

A la zona dels comercials lleugers s’han mostrat cinc versions diferents del Nou Daily. Entre ells, el compacte VAN 35S13 H1, disponible des 7,3-9 m3, el 50C21 H3 amb un nou volum de càrrega de 19,6m3, i el 35S17 H2 en la seva versió semienvidrallada.

Novetats

Entre les novetats d’Iveco a 2015 destaca el Nou Daily Hi-Matic, amb elcanvi automàtic de 8 velocitats que ja utilitzen diversos fabricants d’automòbils del món, i que li aporta flexibilitat, eficiència i economia, assegurant el màxim confort de conducció .

A l’espai dedicat al Daily, Iveco ha mostrat també el  35S13 H1, una de les versions més venudes, i el 35S15, disponible en versió xassís cabina i furgó, que ofereix la màxima versatilitat amb nombroses possibilitats de la carrosseria.

Vehicles pesants

La zona destinada als camions pesats va celebrar el 40 aniversari d’Iveco, amb una edició especial del Stralis que incorpora tots els opcionals i un paquet especial d’accessoris.

Una altra novetat ha estat el Stralis Hi-Road, propulsat per gas natural liquat (GNL), la resposta d’Iveco a les cada vegada majors restriccions a les zones urbanes a les emissions i sorolls contaminants. És un cap tractora amb motor Euro VI de 330 cavalls, alimentat per GNL i GNC (gas natural comprimit), especialment adequat per a la distribució nocturna pel seu baix nivell d’emissions acústiques.

Off-road amb gust de Dakar

A l’espai dedicat als treballs off-road, el Trakker Dakar, un vehicle tot terreny concebut per treballar en la mineria i la construcció que pot circular sense dificultat en terreny escarpats i desigual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *