1. Home
  2. Actualitat
  3. IVECO reforça el seu servei de venda i postvenda a Girona amb Zona Franca Alari Sepauto-Servitrucks
IVECO reforça el seu servei de venda i postvenda a Girona amb Zona Franca Alari Sepauto-Servitrucks

IVECO reforça el seu servei de venda i postvenda a Girona amb Zona Franca Alari Sepauto-Servitrucks

0
0

El passat divendres 21 de juliol, IVECO va inaugurar les noves instal·lacions de Zona Franca Alari Sepauto-Servitrucks a Vilablareix, ampliant d’aquesta manera, la cobertura dels serveis de venda i postvenda de la marca a l’àrea metropolitana de Girona. Aquestes instal·lacions oferiran el millor servei assistencial als clients de IVECO i IVECO BUS, cobrint la totalitat dels productes de la marca en aquesta important zona logística.

Amb Zona Franca Alari Sepauto-Servitrucks, IVECO amplia la seva xarxa d’assistència, fins arribar un total de 207 punts de servei a Espanya, dels quals 100 estan destinats a l’activitat de venda.

A la inauguració de les instal·lacions hi va assistir Gaetano De Astis, director de la marca IVECO per a Espanya i Portugal, qui va destacar que “és un plaer poder compartir amb vostès la ilusió que viu IVECO en aquests moments, tant per la seva nova gamma de productes, aquí exposada pel nostre distribuïdor Zona Franca Alari Sepauto, com per la nostra empenta en seguir millorant els serveis per als nostres clients de Girona. I això ho aconseguirem gràcies a la professionalitat i alta qualitat del treball que realitza Zona Franca Alari Sepauto i que, amb aquestes magnífiques instal·lacions de Servitrucks, podran seguir desenvolupant”.

Les noves instal·lacions estan situades al costat de l’autovia A2 i AP7, a Vilablareix, i tenen una superfície de 2.400 metres quadrats dels quals 1.700 estan destinats a l’activitat assitencial a vehicles IVECO i IVECO BUS. Aquest taller autoritzat disposa també d’un magatzem de recanvis i accessoris originals de més de 250 m2.

Aprofitant l’ocasió, la marca va presentar la seva nova gamma de productes, exposada durant tot l’acte per tal que els clients poguessin comprovar totes les novetats d’IVECO.

_H4B8349

IVECO_SERVITRUCKS

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *