1. Home
  2. Actualitat
  3. Iveco transportarà els All Blacks durant la seva gira europea
Iveco transportarà els All Blacks durant la seva gira europea

Iveco transportarà els All Blacks durant la seva gira europea

0
0
Un dels vehicles dels All Blacks per Europa
Un dels vehicles dels All Blacks per Europa

Iveco serà el patrocinador Europeu dels All Blacks, transportant als jugadors i a la resta de l’equip durant la gira d’aquesta tardor. Posarà a la seva disposició un total de sis vehicles: dos autocars Magelys, i quatre Daily Minibus Hi-Matic.

L’equip neozelandès disputarà tres partits amistosos a Europa; el 12 de novembre, contra Itàlia, a l’Estadi Olímpic de Roma; el 19 de novembre en l’en l’Aviva Stadium de Dublín contra la selecció d’Irlanda; i, tancant la gira, un partit contra la Selecció Francesa de Rugbi a l’Stade de France de París el dia 26 de novembre.

Característiques dels Magleys Lounge

El Magelys Lounge que transportarà a l’equip mesura 12,8 metres, disposa de sostre de vidre, a més de les superfícies envidrades dels panells laterals, i té un motor Iveco Cursor 9 de 8,7 litres amb una potència de 400 CV i un par de 1700 Nm a 1250 rev / min. El vehicle també compta amb canvi automàtic ZF AS-Tronic i ha estat personalitzat per a l’equip, disposant de 46 seients molt còmodes, 8 dels quals, situats a la part posterior del vehicle, que s’ubiquen al voltant de dues taules de joc, per oferir el màxim confort als jugadors.

L’equipament preveu diversos opcionals, entre els quals destaquen màquina de cafè Lavazza, nevera, lavabo, seients abatibles i entapissats en pell, internet Wi-Fi, navegador per satèl·lit, sistema audiovisual multimèdia amb dues pantalles LCD i una presa USB per cada dos seients .

Característiques dels Daily Minibus

Els Daily Minibus estan equipats amb canvi automàtic Hi-Matic, dissenyats per oferir les millors prestacions amb baixos costos operatius. Es tracta d’un vehicle capaç de garantir el màxim confort, grans prestacions i consums de combustible reduïts. Gràcies a les seves 8 velocitats, el canvi és ara més ràpid i precís pel que fa als canvis de 6 velocitats, amb la màxima suavitat a l’hora de engranar la marxa en menys de 200 mil·lisegons, el que garanteix unes prestacions excepcionals.

Aquests Daily Minibus ofereixen tot el confort i l’elegància d’un vehicle gran turisme en versió compacta. El vehicle té un motor F1C de 3,0 litres amb una potència de 170 CV. Disposa de 19 seients abatibles, un portaequipatges de fàcil accés amb una capacitat de 2,5 m3, un nou revestiment, terra d’efecte fusta i sostre folrat amb tela. L’equipament inclou nevera, internet Wi-Fi, doble amplificador per als micròfons, navegador per satèl·lit i una presa USB per cada dos seients.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *