1. Home
  2. Motos
  3. Ja és aquí la versió ABS de la Burgman 125
Ja és aquí la versió ABS de la Burgman 125

Ja és aquí la versió ABS de la Burgman 125

0
0

Concebuda per satisfer les necessitats de tots aquells que necessiten moure’s amb facilitat i funcionalitat per la ciutat, la nova Burgman 125 amb ABS, ja està disponible als concessionaris oficials a un preu de 4.299 €. Aquest model, còmode i àgil, eleva gràcies a l’ABS encara més l’excel·lent valor de seguretat de les Burgman, millorant la frenada en pluja i evitant derrapades.

SuzukiBurgman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nou model Burgman 125 ha millorat el seu acabat respecte al model anterior per oferir una carrosseria encara més elegant al mateix temps que afegeix elements que li aporten una imatge més esportiva: òptiques definició de línees… Tot això, mantenint les capacitats que han convertit aquest model en l’aliat perfecte per als qui busquen mobilitat.

La Suzuki Burgman, que porta dos anys consecutius sent la moto més venuda al nostre país, aspira a conservar el seu regnat amb aquesta millora del model. Aquesta versió amb ABS neix amb la intenció de contribuir al manteniment d’aquesta posició gràcies a la millora de les seves prestacions.

La Burgman, que va sorgir al 2002 i que presenta ara la seva tercera versió, s’ha convertit en aquest temps, i per mèrits propis, en un model clau no nomes per Suzuki, sinó també per a tot el sector de les scooters.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *