1. Home
  2. Actualitat
  3. Ja està disponible el nou Toyota Auris 2015
Ja està disponible el nou Toyota Auris 2015

Ja està disponible el nou Toyota Auris 2015

0
0

Toyota Espanya llança al mercat els nous Auris i Auris Touring Sports, les seves propostes per al segment C. L’Auris 2015 arriba a Espanya amb novetats en el disseny de la carrosseria i l’habitacle, amb més qualitat percebuda a l’interior, renovada gamma de motors i nou equipament, entre el qual sobresurt el Toyota Safety Sense, un conjunt de dispositius de seguretat i ajuda a la conducció. Hi ha dues versions de carrosseria: Auris (5 portes) i Auris Touring Sports (familiar).

auris_08L’habitacle inclou un nou quadre d’instruments amb una pantalla TFT de 4,2”. A més, el disseny del quadre de comandament, les sortides del sistema de climatització, la zona de la palanca de canvi i els tiradors d’obertura de les portes és diferent. També és novetat la pantalla multimèdia de 7 ” que hi ha a la consola central.

La gamma de motors per als Auris i Auris Touring Sports està formada per una versió de gasolina, dos dièsel i una híbrida, totes elles de menor consum que anteriorment i que superen la normativa anticontaminació Euro 6.

La versió híbrida, Auris hybrid, ha estat revisada per incrementar el plaer de conducció i disminuir el consum. Combina un motor de gasolina 1.8 VVT-i de 100 CV i un altre elèctric de 60 kW (82 CV), que en conjunt donen una potència màxima de 136 CV. En el nou Auris hybrid, el consum mitjà homologat s’ha reduït a només 3,5 litres/100 km tant en les versions de cinc portes com en la familiar. Presenta una millor insonorització dins l’habitacle i diverses modificacions en el bastidor han permès millorar la seva resposta dinàmica.

auris_05A la versió híbrida s’uneixen les dues variants dièsel Auris 90D i Auris 115D, i la de gasolina Auris 120T. Aquesta última porta un nou motor 1.2T de 116 CV, el primer de la sèrie dels catorze nous propulsors d’última generació que Toyota llançarà abans de finals d’aquest any. L’oferta en motors dièsel comença amb Auris 90D, amb un motor 1.4 D-4D de 90 CV millorat, al que s’afegeix la nova versió Auris 115D, que es propulsa gràcies a un motor 1.6 D-4D de 112 CV, el mateix que l’any passat va estrenar el Verso.

Els enginyers de Toyota han treballat en diferents aspectes per millorar la dinàmica de conducció del nou Auris. S’han revisat les suspensions davantera i posterior, i la direcció assistida elèctrica, de resposta més ràpida.

Es pot triar entre quatre nivells d’equipament: Business, Active, Feel! i Advance, tots molt complets. Entre les noves opcions destaca Toyota Safety Sense, un conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció que inclou control intel·ligent de llums de carretera, reconeixement de senyals de trànsit, avisador de canvi involuntari de carril i sistema de seguretat precol·lisió.

Els nous Auris i Auris Touring Sports ja estan disponibles, amb preus des de 15.440 € a l’Auris i 16.690 € per al Touring Sports. Toyota Espanya trasllada a la gamma Auris la seva fórmula de finançament Pay per Drive, de pagament per ús. Així, hi ha un Auris per només 190 € al mes i un Auris Touring Sports per 205 € al mes. En tots dos casos, la quota mensual és vàlida per a qualsevol versió, sigui híbrida, de gasolina o dièsel.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *