1. Home
  2. Actualitat
  3. Ja ha arribat el nou Nissan Micra
Ja ha arribat el nou Nissan Micra

Ja ha arribat el nou Nissan Micra

0
0

All-New Nissan Micra - Power Blue

A partir d’avui, el nou Micra ja es troba a la xarxa de concessionaris oficials Nissan de les comarques gironines: CAMPS MOTOR (Fornells de la Selva-Vulpellac), INTERDIESEL (Figueres) i OLOT MOTOR (Olot-Ripoll). Presentada el setembre al Saló de París, la cinquena generació del mític utilitari de Nissan ja és aquí disposada a revolucionar el segment B tant del mercat espanyol com de l’europeu.

Amb un disseny expressiu, el veig i el vull!, amb un interior inspirador: Aquest és el meu espai! i amb agilitat i confiança: Atrapa’m… Si pots!, el nou Nissan Micra serà el cotxe on diferents públics podran viure i gaudir més sentiments i experiències.

Com tots els productes de Nissan, aquest nou Micra també és excepcional i diferenciador, amb una personalització única i exclusiva que fa que, realment, el client pugui tenir un vehicle propi, únic i diferent.

Aquest nou vehicle ja conté els tres pilars de la Mobilitat Intel·ligent Nissan: Conducció Intel·ligent, amb els últims avenços en seguretat únics en aquest segment, Potència Intel·ligent, amb motors eficients i un disseny aerodinàmic i, finalment, la Integració Intel·ligent, amb una nova connectivitat tecnològica orientada al client.

Disseny expressiu, el veig i el vull!
Noves proporcions.
– Noves proporcions: 4 metres de llarg, 17 centímetres més llarg, 8 centímetres més ample i 6 centímetres més baix que el Micra anterior.

Major presència
– És el cotxe més ample del segment B i el 2n més baix.

Enormement expressiu
– Línies més atlètiques, disseny Nissan i detalls prèmium per a tots els públics.

Únic i personal
– El nou Micra té uns colors exteriors vius i més de 125 combinacions de personalització. Però la cinquena generació del Micra no només suposa una revolució a nivell exterior, sinó que també ho és a nivell interior, amb materials de gran qualitat i amb fins a 4 possibilitats de personalització.

Interior inspirador. Aquest és el meu espai!
Disseny interior, qualitat de materials suaus al tacte dissenyats a cada detall, orientació interior al conductor i tecnologies intuïtives que fan de l’espai interior Micra el teu espai.
Una de les novetats més destacades del nou Nissan Micra és el sistema d’àudio 360º i exclusiu BOSE PERSONAL®. Els dos altaveus avançats integrats en el reposacaps del conductor, únics en el segment B de turismes, permeten al conductor gaudir d’una experiència musical 360º envoltant i inigualable.

Atrapa’m, si pots!
El nou Micra té una aerodinàmica superior a l’altura d’altres segments més alts. És àgil i divertit perquè té el centre de gravetat baix, una resposta del volant immediata i una estabilitat en corba única en el seu segment.

El nou Nissan Micra té una gamma de motors eficient. La cinquena generació del Nissan Micra està equipat amb tres motors reduïts, molt eficients i amb gran capacitat de resposta: dos de gasolina –0,9 l i 66 kw o 1 l i 54 kw– i un de dièsel –1,5 l i 66 kw–.

Però aquest «Atrapa’m, si pots!» va acompanyat d’unes tecnologies d’assistència a la conducció úniques, que no porta cap altre vehicle del segment B.

Per exemple, el Micra inclou l’alerta i prevenció de canvi de carril involuntari (a més del senyal visual i acústic, el vehicle també torna de forma automàtica i subtil a la seva trajectòria).
També per primera vegada, el nou Nissan Micra inclou la càmera de visió 360º que ja incorporen els crossovers Qashqai, X-Trail i Juke. Aquestes i altres tecnologies són la prova clara de la filosofia Mobilitat Intel·ligent Nissan i inclouen:

• Alerta i prevenció de canvi de carril involuntari.
• Sistema anticol·lisió frontal intel·ligent.
• Reconeixement de senyals de circulació.
• Assistent de llums curtes/llargues a la carretera.
• Càmera de visió intel·ligent 360º .
• Control d’angle mort.

Marc Toro, conseller director general de Nissan Iberia, ha assegurat que «estem convençuts que el nou Nissan Micra suposarà una autèntica revolució per al segment B. El disseny totalment actualitzat, així com tota la tecnologia que incorpora, inèdita en un vehicle d’aquest segment, el situaran entre els 10 utilitaris més venuts del mercat espanyol, reconquerint aquest segment».

Anna Fàbregas i Cornellà, gerent de la concessió, ha declarat que: «Estem completament enamorats del nou Nissan Micra, ens entusiasma. Ara només tenim ganes de donar-lo a conèixer als nostres clients per tal de contagiar-los aquesta màgia que veiem en el vehicle».

El nou Nissan Micra és un vehicle totalment pensat per al públic europeu i fabricat a Europa. Concretament, es produeix a la planta de Flins (França) des de principis de gener.

All-New Nissan Micra - Energy Orange

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *