Ja ha arribat el nou Peugeot 508

El dinamisme, el plaer de conduir i l’eficiència són les tres paraules que millor defineixen al nou PEUGEOT 508, que arriba al mercat estatal amb dues siluetes, Fastback i SW, i una gamma amb tres nivells d’acabat: Allure, GT i 508 PEUGEOT Sport Engineered, desenvolupat pel Departament de Competició de la marca.

El disseny fa destacar l’elegància i el dinamisme d’aquest model gràcies a unes línies esportives i una estètica cridanera i hi-tech, en la qual guanyen protagonisme nous colors i materials. Unes novetats que salten a la vista en el frontal del Nou PEUGEOT 508, que exhibeix en el nou emblema del Lleó en el centre d’una calandra que, com succeeix en els últims llançaments de la marca, va difuminant els seus elements decoratius fins a fondre’s en el paracops. En emblemes i logotips s’adopta la nova tipografia de la marca en un color gris basalt que expressa modernitat i elegància.

En el 508 PEUGEOT Sport Engineered, la graella adopta un exclusiu to negre brillant texturat sota un capó en el qual figuren les tres esgarrapades color Kriptonita que distingeixen aquesta visió súper esportiva d’aquest model.

De sèrie en tota la gamma, el Nou PEUGEOT 508 integra el nou sistema d’il·luminació Matrix LED, en el qual distingeixen les tres arpes del Lleó en uns grups òptics fins i de disseny exclusiu. Aquest motiu també és present en els pilots LED posteriors, que incorporen intermitents dinàmics.

El Nou PEUGEOT 508 estrena les llandes d’alumini Epherra de 18a, que posen l’accent en el disseny i l’eficiència gràcies al seu patró de rombes i els seus cinc radis, amb el logo de PEUGEOT en el centre. Quant als colors de carrosseria, tres nous tons aterren en la gamma: el Blanc Okenite, el Blau Eclipsi i el Gris Titanium.

A l’interior, el Nou PEUGEOT 508 ofereix l’emoció i el plaer de conduir que han consolidat l’èxit del Lleó des de fa dècades. Amb una posició de conducció baixa, que distingeix als automòbils més esportius, i les qualitats immersives d’un redissenyat PEUGEOT i‑Cockpit® cada trajecte es converteix en una experiència plena de sensacions, amb la seguretat que aporta una completa gamma de funcions d’ajuda a la conducció.

L’electrificació prossegueix el seu avanç en el Nou PEUGEOT 508, que arriba al mercat amb una gamma de motors híbrids endollables que destaquen pel seu alt nivell tecnològic, les seves prestacions i la seva eficiència, que els permeten gaudir dels avantatges de l’etiqueta “Zero” de la Direcció General de Trànsit. A la mecànica Connector Hybrid 360 amb tracció total reservada al 508 PEUGEOT Sport Engineered se sumen la cadena Connector Hybrid 225 i al nou motor Plug‑In Hybrid de 180 CV.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Kamikaze Márquez

Kamikaze Márquez

Comença el mundial de Moto GP, amb primera parada a Portimão

Posterior
Ja estan disponibles les edicions especials del Jeep Renegade i Compass

Ja estan disponibles les edicions especials del Jeep Renegade i Compass

L’edició

També et pot interessar
Total
0
Share