Ja ha vist la llum el nou MG Cyberster

L’MG Cyberster ha fet el seu debut mundial en el Saló de l’Automòbil de Shanghái, posant la cirereta final a l’estand de MG amb el seu impressionant disseny.

Amb tot el que és essencial en un descapotable, el MG Cyberster presumeix d’un disseny ampli i de perfil baix, capota de lona, portes de tisora i una sèrie d’elements exclusius. Aquest model expressa un nou estil que transmet rendiment en l’era dels vehicles elèctrics, i es converteix una atractiva proposada descapotable, amb una poderosa presència sustentada en una nova arquitectura elèctrica.

La tradicional graella de l’època dels vehicles de combustió ha evolucionat fins a convertir-se en un conducte de refrigeració actiu, mentre que el disseny dels fars crea un impactant efecte de prolongació. Junts, els dos elements formen la cara frontal del “Caçador del Vent”, donant al Cyberster el seu aspecte únic. Com un dels trets centrals del disseny, la línia d’espatlles en forma de salt de lleopard destaca un aspecte enèrgic i una postura que assenteixi el cotxe en el sòl.

Les portes, amb obertura elèctrica de tisora, són la peça central del Cyberster de MG i presenten un disseny que no sols enlluerna, sinó que també posa l’accent en la tecnologia i el disseny d’enginyeria. Estan dissenyades per a facilitar una entrada i sortida còmodes i elegants d’aquest esportiu.

L’estètica d’aquesta mena d’esportius no és merament estàtica, sinó que té un ritual que et canvia l’ànima. Aquest exclusiu descapotable amb capota de lona elèctrica s’ha dissenyat combinant bellesa i funcionalitat, la qual cosa permet als propietaris gaudir plenament de la conducció.

A més, l’exclusiu disseny aerodinàmic de la saga del MG Cyberster utilitza el clàssic llenguatge de disseny Kammback, que es va introduir per primera vegada en els circuits. La cua d’ànec lleugerament corbada cap amunt amb cort vertical lateral forma un perfil ben definit, que es converteix en una garantia per al màxim rendiment aerodinàmic del MG Cyberster.

Aquest mes de juliol, el MG Cyberster està a punt de trobar-se amb tots els amants de l’automòbil, brindant una resposta perfecta per als aficionats de tot el món que segueixen a un model de culte.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Rins guanya a la seva segona casa

Rins guanya a la seva segona casa

El català aconsegueix la victòria per segon cop a la categoria reina al circuit

Posterior
Kia EV6 GT: Sostenible i radical

Kia EV6 GT: Sostenible i radical

L’expressiu disseny exterior de l’EV6 GT presenta una sèrie de

També et pot interessar
Total
0
Share