Ja hi ha el teaser del nou Kia EV9

Kia Corporation ha revelat avui una sèrie de videoclips teaser del Kia EV9 , el SUV exclusivament elèctric de bateria de la marca, abans del seu llançament. El Kia EV9, accelerarà la transformació de la companyia en un proveïdor de solucions de mobilitat sostenible en l’era de l’electrificació.

El vídeo teaser del Kia EV9, disponible en el canal de Youtube de Kia Worldwide, mostra la silueta d’aquest SUV, el buc insígnia de la marca, amb el seu frontal prominent i les elegants superfícies de la seva carrosseria. Els cridaners patrons lumínics creats per les llums davanteres i posteriors completen l’atrevida identitat de l’EV9.

Els vídeos també avancen una previsualització de la mescla única de disseny elegant i escultural, així com de la geometria determinada i assertiva del Kia EV9.

El nom, EV9, prové de la nomenclatura EV de Kia, aparellant el prefix ‘EV’ (vehicle elèctric) amb el número ‘9’, que representa el segment del model en la línia de vehicles exclusivament elèctrics de Kia.

Com el Kia EV6, el Kia EV9 està desenvolupat sobre la plataforma específica per a vehicles elèctrics, Electric Global Modular Platform (E-GMP). Kia revelarà el disseny exterior i interior per complet a mitjan març, i la informació de producte es comunicarà íntegrament durant la Premiere mundial a la fi de març.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Crema un concessionari de motos a la ciutat de Girona

Crema un concessionari de motos a la ciutat de Girona

El foc també ha afectat l’Escola Tècnica de Formació Professional El foc

Posterior
El nou Kona accelera la visió de l’electrificació de Hyundai

El nou Kona accelera la visió de l’electrificació de Hyundai

Amb un disseny realment robust i dinàmic, i amb unes dimensions més àmplies, el

També et pot interessar
Total
0
Share