1. Home
  2. Motos
  3. Ja són aquí les noves Triumph Thunderbird Commander i LT
Ja són aquí les noves Triumph Thunderbird Commander i LT

Ja són aquí les noves Triumph Thunderbird Commander i LT

0
0

Des de la seva presentació oficial al Saló de Milà 2013, eren molts els que anhelaven la primera presa de contacte amb les noves Triumph Thunderbird Commander i Thunderbird LT. Les dues noves incorporacions a la família cruiser de la  fàbrica de Hinckley, amb el seu motor bicilíndric en paral·lel de 1.700 cc i les profundes millores dutes a terme a la part cicle per oferir una conducció encara més plaent, estaran disponibles a la xarxa de concessionaris oficials Triumph a partir del mes de març, amb preus de 18.905 € per a la Commander i 18.695 € per a la LT.

Triumph Thunderbird

El 2009 Triumph llançava la Thunderbird, un model que tornava a la marca a les seves arrels clàssiques dels anys 50, 60 i 70 i que estava propulsat per un motor bicilíndric en paral·lel de 1.699 ccc, el de major cilindrada del món de la moto de sèrie. Tal fita de la enginyeria es superava el 2011, amb el naixement de la seva germana  major, la potent Thunderbird Storm. El 2014 la fàbrica anglesa llança al mercat les noves Thunderbird Commander i Thunderbird LT: una revisió de la gamma amb dissenys encara més atractius, un control total de tots els aspectes de la conducció, una manejabilitat com mai abans s’ha conegut en una cruiser i el toc clàssic i carismàtic propi de Triumph.

Les noves Thunderbird són una demostració d’actitud i caràcter sobre la carretera. Els enginyers de Triumph han prestat especial atenció a cada detall en el desenvolupament d’ambdós models, creant dues noves mega-custom amb un look elegant i majestuós i d’acord amb l’estrip de la icònica marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *