1. Home
  2. Actualitat
  3. Jaguar comença el seu programa hivernal ‘Ice Driving’
Jaguar comença el seu programa hivernal ‘Ice Driving’

Jaguar comença el seu programa hivernal ‘Ice Driving’

0
0

El Grandvalira Circuit, situat al Pas de la Casa a 2.370 metres d’altura, serà l’escenari aquesta temporada del nou programa hivernal ‘Ice Driving’ de Jaguar, l’experiència de conducció sobre gel per a clients de la marca que aquest any posarà a prova, per primera vegada, als XF i XJ 3.0 AWD.

Jaguar ICE driving web

Del 27 de febrer al 2 de març, els clients de la marca podran comprovar de primera mà les aptituds dels models Jaguar AWD sobre superfícies lliscants i, a més, millorar la seva destresa al volant amb formació teòrica i pràctica en el circuit de gel permanent Grandvalira Circuit, situat en el Port d’Envalira.

Jaguar AWD, introduït l’any 2012, és el sistema de tracció total de Jaguar que està disponible per a la berlina esportiva XF i per al XJ, buc insígnia de la marca. Associat al motor de gasolina V6 3.0 de 340 CV i la reconeguda transmissió ZF de vuit velocitats, el sistema AWD de Jaguar prioritza el repartiment de parell a l’eix del darrera, el que permet a aquests models transmetre les mateixes sensacions que els seus homòlegs de tracció posterior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *