1. Home
  2. Actualitat
  3. Jaguar F-Type, voracitat felina
Jaguar F-Type, voracitat felina

Jaguar F-Type, voracitat felina

0
0

L’elegant cupè britànic, més sofisticat i refinat, ara potencia la seva esportivitat de la mateixa manera que intensifica el seu confort i millora el seu equipament

 

Puresa escultural d’unes formes suggerents i expressives combinades amb un luxós interior amb acabats de més qualitat. Aquesta és la impressió visual que transmet a primer cop d’ull el nou biplaça de la marca del felí en la seva versió 2020.

Els fars Pixel LED ultrafins dibuixen una estètica frontal agressiva i perfilada

Una interfície tecnològica evolucionada que facilita la interacció home-màquina i una conducció precisa i intuïtiva amb un rendiment visceral. Així podria definir-se la connexió emocional que estableix el renovat F-Type amb els seus dos ocupants.

El darrera estrena pilots LED amb la signatura lumínica tipus xicana signature de l’E-PACE

Tecnologia centrada en l’usuari, d’una banda, per oferir millor funcionalitat i usabilitat en el dia a dia; prestacions mecàniques gratificants i sensacions acústiques emocionants, de l’altra, per experimentar la tradicional esportivitat de Jaguar.

S’ofereix amb carrosseria Coupé i Convertible, i tracció AWD o posterior, segons versió

L’actualitzada oferta mecànica del F-Type inclou un motor de quatre cilindres i 2.0 litres amb turbocompressor i 300 CV -ja disponible en el model anterior-, i un nou bloc 5.0 V8 sobrealimentat amb 450 CV, o 575 en la variant R, la més prestacional.

Tots els motors es combinen amb un canvi automàtic Quickshift de 8 velocitats

La potència augmentada del R (25 CV i 20 Nm més de parell) es tradueix en registres d’acceleració i velocitat vertiginosos: 0-100 en 3,7 segons i 300 km / h de punta. El seu xassís ha estat millorat i reforçat per respondre millor a les exigències dinàmiques.

Per a és informació TEXAUTO JAGUAR

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *