1. Home
  2. Actualitat
  3. Jaguar Land Rover anuncia un nou projecte d’investigació en benefici de la seguretat
Jaguar Land Rover anuncia un nou projecte d’investigació en benefici de la seguretat

Jaguar Land Rover anuncia un nou projecte d’investigació en benefici de la seguretat

0
0

Jaguar Land Rover investiga una nova tecnologia de connectivitat per a vehicles, la qual permet identificar la ubicació i la rellevància de sots, conductes i embornals trencats per després compartir aquesta informació en temps real a través d”El Núvol’ amb altres vehicles i amb els organismes responsables de trànsit, perquè aquests últims puguin prioritzar les reparacions dels mateixos.

JLR_Sistema Automático de Deteccción de BachesSi un vehicle advertís  sobre danys importants que es troba en el seu camí, els conductors que rebin l’alerta tindrien marge per reduir la velocitat i evitar el perill. Un altre supòsit és que el vehicle podria ajustar automàticament la configuració de la suspensió i la velocitat. D’aquesta manera es podria reduir la probabilitat de punxades, danys a les rodes i al vehicle, i també possibles accidents de trànsit.

La següent fase del projecte que porta a terme en l’Advanced Research Centre de Jaguar Land Rover al Regne Unit, consistirà en la incorporació d’una avançada càmera estereoscòpica d’orientació frontal i una nova tecnologia de sensors instal·lats al Range Rover Evoque que participa en la investigació, per detectar l’estat de la superfície de la carretera.

L’equip d’investigadors de Jaguar Land Rover treballarà conjuntament amb el seu soci d’innovació, l’Ajuntament de Coventry, per estudiar les formes en què es pot compartir la informació sobre l’estat de les carreteres amb les autoritats de trànsit així com determinar les dades que resulten més útils perquè el personal de manteniment de carreteres identifiqui i prioritzi les reparacions.

El projecte també analitzarà si la càmera en fase experimental de Jaguar Land Rover pot prendre imatges del sot o dels danys a la carretera per compartir-les amb les autoritats, acompanyades de la corresponent ubicació GPS.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *