1. Home
  2. Actualitat
  3. Jaguar presenta el nou XF
Jaguar presenta el nou XF

Jaguar presenta el nou XF

0
0

El nou Jaguar XF, que fa el seu debut internacional al Saló de l’Automòbil de Nova York, està construït sobre la nova plataforma modular d’elevat contingut d’alumini i aporta al segment de les berlines mitjanes Premium una combinació de disseny, luxe, tecnologia, comportament dinàmic i eficiència.

Jaguar XF

Ian Callum, director de Disseny de Jaguar declara que: “Crec que el nou XF és el vehicle més atractiu de la seva classe. Elegant, atractiu i proporcionat, el nou XF es manté fidel a la tradició de les berlines esportives de Jaguar alhora que és un reflex de la seva època “.

El dinamisme del nou Jaguar XF, amb un clar disseny tipus cupè, combina les excepcionals proporcions, les elegants línies i els perfectes acabats que defineixen tots els models Jaguar amb una major distància entre eixos, més amplitud interior i una resistència aerodinàmica més baixa.

La gamma del nou XF constarà de les següents versions: XF Pure, XF Prestige, XF R-Sport, XF Portfolio i XF S.

XF 2Pel que fa a l’oferta de motors, aquesta està composta per dos propulsors  dièsel i dos de gasolina. Els dièsels són el nou quatre cilindres i 2 litres que té dos nivells de potència, 163 CV i 180 CV i que va associat a una transmissió automàtica o manual, i el 3.0 de 300 CV amb canvi automàtic. Pel que fa als motors de gasolina, trobem el 2.0 de quatre cilindres que té una potència de 240 CV i que va associat a una transmissió automàtica i el  V6 3.0 de 340 CV o 380 CV, disponible amb transmissió automàtica i amb tracció posterior o a les quatre rodes AWD.

Les primeres unitats del nou Jaguar XF estaran disponibles en l’últim trimestre de 2015

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *