1. Home
  2. Actualitat
  3. Jaguar torna a la competició i tindrà equip propi a la Formula E
Jaguar torna a la competició i tindrà equip propi a la Formula E

Jaguar torna a la competició i tindrà equip propi a la Formula E

0
0

Jaguar ha anunciat el seu retorn a l’automobilisme internacional. Ho farà a la Formula E (la F1 dels vehicles elèctrics) de la FIA amb equip propi.

El director de Jaguar-Land Rover, Nick Rogers, va anunciar amb satisfacció el retorn de Jaguar a la competició internacional. “Els vehicles elèctrics ocuparan sens dubte un lloc important en la futura cartera de productes de Jaguar Land Rover i la Fórmula E ens oferirà una oportunitat única per seguir desenvolupant tecnologies d’electrificació”, va assegurar, i va afegir: “campionat ens permetrà dissenyar i provar les nostres tecnologies avançades en condicions extremes de rendiment”.

Els canvis més grans de la història de l’automobilisme

Rogers es va mostrar convençut que “en els propers cinc anys veurem més canvis en el món automobilístic que en les últimes tres dècades. En el futur estarem més connectats i tot serà més sostenible; l’electrificació i les tecnologies lleugeres estan adquirint més importància que mai d’acord segueix augmentant la urbanització. La Fórmula E ha reconegut aquestes tendències i ha reaccionat davant d’elles; i l’innovador i emocionant enfocament del campionat s’ajusta a la perfecció a la nostra marca”.

Jean Todt, president de la FIA, va afirmar: “La FIA té el plaer de donar la benvinguda a Jaguar com el novè fabricant que entra al Campionat de Fórmula E de la FIA. Hem creat aquesta sèrie per oferir una competició alternativa perquè els fabricants intervinguin en l’esport i desenvolupin tecnologies elèctriques per la carretera. La decisió de Jaguar de tornar a les carreres automobilístiques amb la Fórmula I és prova d’èxit. A mesura que va traçant el camí cap al futur del vehicle elèctric, la Fórmula E ha aconseguit atreure a una de les marques més prestigioses i amb més història del sector de l’automòbil. Els desitjo molt èxit a partir de la seva arribada a 2016/2017 “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *