Jeep Avenger: Caràcter aventurer per un SUV compacte ideal per a la ciutat

Reconegut com a “Cotxe de l’Any a Europa 2023” per un jurat de 57 periodistes especialitzats procedents de 22 països, el Nou Jeep Avenger ofereix una visió fresca i innovadora del que ha d’oferir un SUV compacte. Dissenyat i fabricat en el Vell Continent, està pensat per a una clientela activa que busca un vehicle fresc i atractiu, amb dimensions perfectes per a la ciutat, equipat amb tecnologies avançades, amb un espai interior ampli i ben aprofitat que, altre, sigui un company d’aventures robust i fiable.

El Nou Jeep Avenger té les prestacions per a cobrir totes aquestes necessitats. La seva versió 100% elèctrica, tota una primícia en la gamma de la marca a Europa, ofereix la llibertat de desplaçament pel centre de les grans ciutats que distingeix als vehicles “zero emissions”. El seu motor de 400 V desenvolupa 115 kW (156 CV), amb un parell màxim de 260 Nm per a una autonomia de 400 Km, segons el protocol WLTP, que pot arribar fins als 550 Km en recorreguts purament urbans. Unes xifres que li converteixen en l’aliat perfecte per a la jungla d’asfalt. A més, també està disponible amb un motor àgil i eficient 1.2 Turbo gasolina de 120 CV

Amb les seves dimensions compactes, els seus 4,08 m de llarg i les seves volades curtes, el Nou Jeep Avenger destaca per oferir uns angles d’atac (20°), ventral (20°) i de sortida (32°) que li converteixen en tot un Jeep en les seves prestacions offroad. No obstant això, aquestes cotes també poden ser útils en ciutat, per a enfrontar-se a rampes d’estacionament pronunciades o a carrers en costa amb total seguretat.

El caràcter 100% SUV del Nou Jeep Avenger representa, a més, tot un avantatge en tota mena de trajectes urbans. Aquest automòbil concentra en les seves dimensions compactes tot l’ADN de Jeep, amb la seva llegendària reixeta de 7 ranures i els seus passos de roda inflats i trapezoidals que li confereixen un aspecte sòlid i robust.

La seva vocació offroad també és present en les motllures i elements de protecció que cobreixen tant els baixos com tot el perímetre del vehicle i els fars que, a més, estan carenats i situats en una posició elevada. Aquest escut de 360è defensa tant de pedretes i cops en recorreguts per camins mal asfaltats com d’impactes a baixa velocitat, que són la causa del 70% dels danys de carrosseria a Europa. Amb revestiments específics en zones crítiques com les portes, el Nou Jeep Avenger pot sortir d’un trajecte camp a través o d’un aparcament subterrani sense un arrap.

L’idil·li del Nou Jeep Avenger amb la gran ciutat es pot comprovar en les seves funcions d’ajuda a la conducció. Compta amb Assistent per a Embussos, Detecció d’Angle Mort, sensors d’estacionament 360° i una càmera de visió posterior que representa l’entorn del vehicle a vista de dron.

En matèria de connectivitat, el Jeep Avenger Launch Edition compta amb la tecnologia Uconnect 10 amb pantalla tàctil i quadre d’instruments digital de 10,25”, a més de sistema de càrrega sense fil per a telèfons intel·ligents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai i30 Fastback N: Una fusió d’estil i rendiment espectacular

Hyundai i30 Fastback N: Una fusió d’estil i rendiment espectacular

El Hyundai i30 Fastback N destaca com la versió més esportiva dins de la gamma

Posterior
Range Rover Sport: El luxe convertit en SUV

Range Rover Sport: El luxe convertit en SUV

TEXT: Francesc Pla / FOTOS: Land Rover El tercer lliurament d’aquest

També et pot interessar
Total
0
Share