1. Home
  2. Proves
  3. JEEP CHEROKEE 2.2 LIMITED 4X4. Reconversió total
JEEP CHEROKEE 2.2 LIMITED 4X4. Reconversió total

JEEP CHEROKEE 2.2 LIMITED 4X4. Reconversió total

0
0

SIGNATURA: Albert Alsina / FOTOS: J. Fanyanaàs, Jeep

El canvi radical d’aquest Cherokee de Jeep fa que sigui un models vistós, que marca estil i tendència i amb una capacitat aerodinàmica resolutiva sense perdre la seva essència filosòfica. I és que malgrat aquesta imatge tan trencadora, és fàcilment recognoscible la seva essència i l’orientació off road dels seus antecessors.

Aquest nou concepte de Cherokee no hagués estat possible sense la nova plafatorma, que per dimensions i enfocament, és vital per ser competitiu a nivell europeu. A més, el bon acabat dels seus interiors fa que el conjunt sigui d’allò més sòlid en tots els aspectes.

Gadgets com la pantalla interior de grans dimensions (8,4 polzades concretament), el control de creuer adaptatiu, carregador sense fil per al mòbil i tot tipus de elements de connectivitat per a qualsevol smartphone, marquen cap a on volen anar els responsables de Jeep amb aquest model.

El nou i eficient propulsor turbodièsel de 2.2 litres Multijet amb injecció de rail comú ofereix una potència de 200 CV amb un par envejable, de 440 Nm. Aquesta combinació ofereix un tacte i prestacions realment bones, amb acceleracions i recuperacions realment bones, i amb una suavitat de funcionament i consum gens menyspreables. Aquí juga un paper fonamental la nova caixa de canvis automàtica de nou velocitats i els tres sistemes de tracció disponibles a escollir quan el conductor decideix.

Tot i la imatge temperamental i poderosa, la seva resposta dinàmica s’acosta, més que mai, a la d’un turisme. El seu aplom en les corbes i el seu pas per elles és realment bona. L’adreça és suau i progressiva i el conjunt és molt intuïtiu de moviments, demostrant molt poc balanceig. El tarat de les suspensions juga un paper fonamental i la seva estabilitat en vies ràpides transmet una gran seguretat.

FITXA TÈCNICA:

Motor 4 cilindres en línia
Cilindrada 2.184 cc
Potència màxima 200 CV a 3.500 rpm
Par màxim 440 Nm a 2.500 rpm
Velocitat màxima 204 km / hora
Acceleració de 0-100 km / h 8,5 segons
Consum mitjà 5,7 litres
Llarg / Ample / Alt 4.624 / 1.859 / 1.670 mm
Dipòsit combustible 60 litres
Pes 2.450 kg
Web www.jeep.es
Preus A partir de 39.240 euros

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *