Jeep ja ha presentat el nou Wrangler 2024

Un dels vehicles més reconegut del món, el Jeep Wrangler, es basa en una llegendària història amb una combinació inigualable de capacitat tot terreny, autèntic dissenyo Jeep, llibertat a l’aire lliure, avançats trens motrius, una dinàmica superior dins i fora de la carretera i una gran quantitat d’innovadores característiques de seguretat i tecnologia avançada.

L’última evolució del SUV tot terreny més icònic del món afegeix major capacitat, nova tecnologia i característiques de seguretat avançades, tot això mantenint-se fidel a la fórmula Wrangler i oferint la llibertat d’anar on un desitgi.

Com a novetat per al model de l’any 2024, la marca està portant el joc de capacitats del Wrangler a noves cotes amb el seu primer eix posterior Dana de flotació total, una relació d’arrossegament disponible de 100:1, un nou cabrestant Warn de fàbrica i una major capacitat de remolcat de 5.000 lb. A l’interior, els clients experimenten més confort i seguretat, amb un nou habitacle amb seients davanters elèctrics disponibles, radio amb pantalla tàctil Uconnect 5 de 12,3 polzades, i coixins de seguretat laterals de cortina en la primera i segona files.

Llibertat amb zero emissions: 4xe és el nou 4×4

El Jeep Wrangler 4xe continua la seva ratxa com PHEV més venut als EUA durant dos anys consecutius, i el nou Wrangler 4xe 2024 es basa en l’objectiu de la marca Jeep de Llibertat amb zero emissions, en el seu esforç per convertir-se en la marca de SUV més ecològica del món amb SUV Jeep més sostenibles.

Els models Jeep Wrangler 4xe, a més d’oferir una gamma de trens motrius electrificats, exerciran un paper important per a la marca en la seva consecució del pla estratègic Dare Forward 2030 de Stellantis, pel qual els sistemes de propulsió electrificats més eficients ajudaran a Stellantis a reduir la seva petjada de carboni global en un 50% per a 2030 i a liderar la indústria del transport, aconseguint emissions netes zero de carboni per a 2038. A la fi de 2025, tota la gamma nord-americana de la marca Jeep estarà electrificada. Per a 2030, el 50% de les vendes de la marca Jeep als Estats Units seran vehicles elèctrics de bateria i el 100% dels vehicles Jeep a Europa seran totalment elèctrics.

La gamma més àmplia d’opcions de propulsió per als tot terreny premium

Des de l’híbrid endollable 4xe electrificat de 49 MPGe fins al Rubicon 392 de 470 CV i 8 cilindres en V, el nou Jeep Wrangler 2024 ofereix la possibilitat de triar entre les opcions de motorització més diverses del segment, oferint als clients el motor que millor s’adapti al seu estil de vida. L’avançada família 4xe i el Rubicon 392 incorporen exclusivament una transmissió automàtica de vuit velocitats, mentre que les motoritzacions de gasolina de 2,0 i 3,6 litres ofereixen tant una transmissió manual de sis velocitats com una transmissió automàtica de vuit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Bezzechi imparable en el mar argentí en el seu cap de setmana somiat

Bezzechi imparable en el mar argentí en el seu cap de setmana somiat

Cap de setmana brillant de Bezzechi a Termas de Río Hondo, on ha guanyat per

Posterior
Ford Pro augmenta el seu lideratge en vehicles comercials elèctrics

Ford Pro augmenta el seu lideratge en vehicles comercials elèctrics

La nova E-Transit Courier amplia la gamma d’innovadores furgonetes de

També et pot interessar
Total
0
Share