1. Home
  2. Proves
  3. JOHNNY BE GOOD Cafè intens
JOHNNY BE GOOD Cafè intens

JOHNNY BE GOOD Cafè intens

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: J.C.Orengo-F.Romero

Més enllà dels escúters, les motos de 125cc són l’alternativa tant per als usuaris que arriben al món de les dues rodes com per als que estan de tornada. I dins del vuitè de litre, les motos amb una estètica vintage són l’opció preferida per moure’s amb una moto amb personalitat pròpia com la Johnny Be Good.

La Johnny Be Good s’inspira en els anys 60 destil·lant una imatge vintage molt cafè racer amb l’absència de carenat, el disseny del manillar i l’acabament del seient. El motor, ja conegut, ofereix una potència de 9,6 CV amb un consum homologat de 1,9 litres cada 100 quilòmetres i una velocitat màxima de 115 km / h.

Un cop al damunt la Johnny Be Good és una moto molt manejable de tot just 126 quilos de pes i una alçada del seient de 780 mm. La posició de conducció és còmoda, i el motor voluntariós i fàcil de portar. La suspensió, amb forquilla invertida davant, mantenen un bon equilibri entre confort i prestacions.

Un cop en marxa destil·la unes sensacions autèntiques gràcia a la posició de conducció i el so de la fuita. La frenada combinada està ben repartida i és una ajuda per als usuaris amb menys experiència. La Macbor Johnny Be Good 125 està disponible en color negre i a un preu de 2.699 euros.

 

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *