1. Home
  2. Actualitat
  3. Jordi Solà Codony, nou president de Corve
Jordi Solà Codony, nou president de Corve

Jordi Solà Codony, nou president de Corve

0
0

CORVE, associació d’empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions de les comarques gironines ja té nou president, Jordi  Solà Codony. Substitueix a Ernest Plana, qui després de 20 anys de mandat, no ha tornat a presentar-se a la reelecció.

Jordi Solà, empresari,  representa una petita empresa familiar dedicada a la venda i reparació de vehicles a Besalú, taller oficial de la marca Renault.

El passat dia 11 d’abril va assolir la presidència de CORVE. Solà assumeix el càrrec amb molta il·lusió i està disposat a treballar per l’associació en la defensa i protecció dels interessos del sector. No obstant això, per complir amb el seu objectiu compta amb el compromís dels vicepresidents amb qui compartiran les responsabilitats al capdavant de l’associació. Sense obviar les atribucions i obligacions que li confereixen els estatuts com a president, exerciran una presidència col·legiada. El Sr. Lluís M. Blanch, s’ocuparà del sector de la Distribució i compravenda, el Sr. Joaquim Casas, del sector nàutic i el Sr. Solà es centrarà en el sector de la reparació i la posventa. Això permetrà atendre millor els compromisos i el dia a dia de l’associació.

CORVE representa un sector i activitats que està experimentant canvis i una evolució tecnològica constant. Això comporta una intervenció i seguiment de tots els canvis. Cal estar molt atent per transmetre a tot el col·lectiu, les novetats, impactes, solucions i cercar fórmules d’ajuda.

La Formació i la informació tècnica són una de les prioritats de la presidència de l’associació. La formació de nous professionals, l’especialització i el reciclatge són imprescindibles davant els reptes que ens depara l’evolució tecnològica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *