1. Home
  2. Actualitat
  3. Jorge Lorenzo, treballador per un dia a Seat
Jorge Lorenzo, treballador per un dia a Seat

Jorge Lorenzo, treballador per un dia a Seat

0
0
Foto: Seat
Foto: Seat

Jorge Lorenzo ha canviat la granota de pilot per l’uniforme de treballador de la planta de Seat a Martorell. En la setmana en què celebra el seu 30 aniversari, el tricampió del món ha participat en el procés de fabricació del seu nou cotxe, el Seat León

El pilot de MotoGP, vestit com un treballador més de la fàbrica de Martorell, ha iniciat el seu recorregut pel Taller de Planxisteria de la mà de Steffen Reiche, director de Fàbrica. Allà ha pogut veure els més de 2.000 robots que munten l’estructura del cotxe.

El recorregut ha prosseguit pel taller de Muntatge del León Allà, Lorenzo ha participat directament en la fabricació del seu propi cotxe davant l’atenta mirada dels treballadors, per als que la presència del pilot ha estat una sorpresa ja que desconeixien que el pilot visitaria la fàbrica.

Un vehicle personalitzat

Ja amb el seu cotxe fabricat, els empleats de línia han fet entrega del León Cupra que Lorenzo conduirà a partir d’ara. El vehicle està vinilat amb el 99, logo personal de l’balear.

En la seva visita el pilot ha estat rebut per Luca de Meo, president de la marca, amb el que ha comentat el futur del sector de l’automoció. Lorenzo s’ha mostrat especialment interessat pel cotxe elèctric i pel vehicle autònom.

El cotxe que conduirà el tricampió del món és el Seat León. Amb 300 CV i una acceleració de 0 a 100 km / ha 4,9 segons, aquest model s’ha convertit en el vehicle més potent de la companyia espanyola i combina un disseny atractiu amb una tecnologia innovadora.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *