1. Home
  2. Actualitat
  3. Jornada de portes obertes a Fornells Motor per presentar el nou Hyundai i30
Jornada de portes obertes a Fornells Motor per presentar el nou Hyundai i30

Jornada de portes obertes a Fornells Motor per presentar el nou Hyundai i30

0
0

Dissabte 18 de febrer Fornells Motor presenta en primícia el Nou Hyundai i30. Per això realitza una jornada de portes obertes per tal que tothom que ho desitgi el pogui veure a les instal·lacions de Fornells de la Selva.
New Generation i30_Exterior (7)

La nova generació Hyundai i30 és el vehicle ADN de Hyundai Motor, el que representa l’essència de la marca Hyundai a Europa.

L’i30 de Nova Generació és un cotxe per a tots que ofereix el màxim valor a joves i grans, solters o amb família. Es tracta d’una elecció intel·ligent i gratificant per als que busquen un disseny atractiu, una gran qualitat de construcció, una conducció dinàmica i eficient i un paquet de seguretat d’avantguarda. El nou i30 incorpora més característiques de seguretat activa que cap altre vehicle Hyundai i la seva fiabilitat a llarg termini està assegurada per la garantia de 5 anys sense límit de quilometratge, que és única i pionera en el sector. Ofereix una experiència de conducció còmoda i dinàmica amb una extensa gamma de motors eficients i dinàmics que asseguren un maneig àgil i amb capacitat de resposta, a més de ser el primer vehicle Hyundai que incorpora el nou motor de gasolina turboalimentat, el T-GDI de 1,4 litres i 140 CV.

Hi ha tres motors de gasolina i un dièsel. Tots els motors vénen de sèrie amb el sistema integrat de Stop and Go (ISG) per a una major eficiència. Els clients poden triar entre el nou motor T-GDI de 1,4 litres, turboalimentat de quatre cilindres i 140 CV, el motor T-GDI de 1,0 litres, turboalimentat, tres cilindres i 120 CV, i l’únic motor dièsel de 1,6 litres, turboalimentat, de quatre cilindres i amb tres nivells de potència: 95, 110 i 136 CV.

L’interior és clar i intuïtiu i té una disposició horitzontal que transmet elegància i sensació d’amplitud. La pantalla flotant de la pantalla tàctil de navegació de 8″ al tauler de control integra totes les funcions de navegació, multimèdia i connectivitat i permet al conductor concentrar-se en la conducció.

New Generation i30_Interior (1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *