1. Home
  2. Actualitat
  3. Jude Law protagonista de la nova història d’aventures i luxe de Lexus
Jude Law protagonista de la nova història d’aventures i luxe de Lexus

Jude Law protagonista de la nova història d’aventures i luxe de Lexus

0
0

L’actor de Hollywood, Jude Law, és protagonista de la nova campanya de Lexus titulada ‘La Vida RX’. Una campanya creada per donar difusió al nou SUV de luxe de la marca, el Lexus RX 2016. Un vehicle, segons la companyia, que “encarna un estil de vida vertiginós i apassionant; sofisticat i a l’avantguarda, en què el conductor decideix el que és possible”.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWcQMIt8sJY

L’anunci marca l’inici d’una col·laboració exclusiva que integra el món del luxe, de l’experiència i el mestratge. L’actor participarà en un anunci per a TV rodat a la Riviera francesa i en els turons de la regió italiana de Fiuggi.

La història d’un aparcacotxes

L’anunci retrata un aparcacotxes que en rebre les claus del RX de Law, pren seient al SUV de marcat disseny per embarcar-se en un viatge vertiginós i aristocràtic. Filmat en primera persona, la intenció és que el públic es vegi catapultat a un nou món, emocionant i accelerat. Quan l’aparcacotxes torna a l’hotel, Law apareix per recollir les seves claus i pujar al cotxe. Immediatament, percep alguna cosa que se surt de l’ordinari i deliberadament s’allunya en la distància, deixant enrere un aparcacotxes que haurà viscut ‘La vida RX’ en un instant.

El nou Lexus RX de quarta generació va debutar a Europa al Saló de l’Automòbil de Frankfurt el passat mes de setembre i ja està a la venda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *