Judit Florensa i Jaqueline Ricci participaran en el VI Clàssic Sprint Baix Empordà

L’expilot de motociclisme i actual periodista esportiva, Judit Florensa, i l’experimentada copilot Jaqueline Ricci formaran part de l’equip d’organització de la primera prova del calendari 2022 de l’Off Road Classic Cup. Ambdues exerciran tasques de seguretat amb el vehicle 00 al VI Clàssic Sprint Baix Empordà, que tindrà lloc el pròxim 19 de febrer. L’esdeveniment es durà a terme un any més a la població de Begur i comptarà amb un recorregut de 115 km i 11 zones de regularitat dividides en dues seccions.

Aquest prova inaugura la temporada de les 4 previstes. Hi participaran equips com Xavier Piña – Sergi Giralt amb el seu Toyota HDJ80, que recentment han participat al Dakar clàssic amb una meritòria 6a posició, Lluís Pedrals – Gianni Melloni amb el famós Nissan Patrol Fanta Limón i la presència d’algun equip més, a part dels campions de la temporada passada Rafa Ortiz – Eric Michelet amb el Toyota Rav 4 o Juanjo Marrero – Cristian Gascon, un dels equips ja veterans del campionat amb VW Golf GTI. La prova també puntua pel trofeu Panda Race ”òrbita gironina” obert a tots els vehicles Seat o Fiat Panda. 

No és la primera vegada que la Judit i la Jaqueline participen juntes en una prova automobilística, ja que a l’any 2018 van estar a la Baixa Aragó a bord del camíó Shümen Raid del dakarià Jordi Celma. Després de continuar la seva formació amb l’equip de Masia Pelarda, Judit Florensa s’estrenarà com a pilot a la 70 edició del Ral·li Costa Brava i ho farà al costat de Jaqueline Ricci, gran coneixedora d’aquest format, ja que va ser subcampiona de regularitat del campionat de Ral·lis tot terreny l’any 2018. Jaqueline, que també s’ha format a Masia Pelarda i ha estat apadrinada per l’equip Fina Román By Servià, és sotscampiona SVS 2020 CERTT i en el 2021 Sotscampionat T4 Baixes en categoria T4 i 6a del Mundial de Baixes. L’objectiu per a totes dues serà el de fer el millor paper possible en l’estrena de Judit al volant en una disciplina automobilística.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Jaguar I-PACE: Brilla amb llum pròpia

Jaguar I-PACE: Brilla amb llum pròpia

És el primer model 100% elèctric de la marca i té una sèrie d’atributs i

Posterior
Nissan Townstar 2022: Intel·ligència familiar

Nissan Townstar 2022: Intel·ligència familiar

Aquest és el nou Nissan Townstar del 2022 que ja ha arribat a Camps Motor

També et pot interessar
Total
0
Share