1. Home
  2. Actualitat
  3. Kawasaki Ninja H2R: 300 CV!!
Kawasaki Ninja H2R: 300 CV!!

Kawasaki Ninja H2R: 300 CV!!

0
0

Les màximes prestacions i sensacions radicals són cosa de la genètica de les creacions esportives de Kawasaki. I la nova Ninja H2R, de la que us en mostrem algunes imatges, hi porta al màxim amb el seu motor dotat de compressor volumètric i… 300 CV. La versió de carrer, presentada al Saló EICMA de Milà 2014, manté l’esència però dulcifica la potència a 230 CV.

Kawa_principal

Text: Sergi Mejías | Fotos: Kawasaki

La firma japonesa va presentar a Intermot, a Colònia, la moto de sèrie més potent de la història, la primera dotada de compressor volumètric i dissenyada per oferir unes prestacions úniques en acceleració. Això sí, la H2R no està homologada per circular pel carrer.

Kawa_2Tal com ja va fer amb la ZX-12, Kawasaki ha invertit moltes hores en el túnel de vent. I això es veu en els apèndixs aerodinàmics de la H2R, una moto que corre molt i molt, i que requereix estabilitat.

El motor de quatre cilindres en línia de 998 cc està sobrealimentat amb un compressor volumètric -no és el mateix que un turbo- que permet guanyar un 50% més de potència respecte d’un motor ‘normal’. És el resultat del treball fet conjuntament amb Gas Turbine & Machinery Company, Aerospace Company and Corporate Technology, divisió de Kawasaki Heavy Industries.

La firma japonesa aposta per un xassís ‘trellis’ multitubular d’acer, igual com Ducati i KTM, però aprofita el motor -també ho fa la marca de Borgo Panigale- per millorar la rigidesa del bastidor. El basculant va ancorat directament al motor, una altra novetat dins la família Ninja.

Kawa_4La part cicle queda completada amb una forquilla davantera invertida Showa BPF multiajustable i un monoamortidor amb bieletes al darrere. Els frens estan composats per unes pinces davanteres monobloc M50 de Brembo, d’ancoratge radial, i uns impressionants discos de 320 mm. A més, compta amb la frenada KIBS intel·ligent combinada con ABS.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *