1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia anuncia el seu primer vehicle completament autònom pel 2030
Kia anuncia el seu primer vehicle completament autònom pel 2030

Kia anuncia el seu primer vehicle completament autònom pel 2030

0
0

Kia Motors té previst introduir sistemes per a la conducció parcialment autònoma en la seva gamma de models el 2020 amb intenció de treure al mercat el primer vehicle completament autònom el 2030.

Kia farà proves i contractarà enginyers
Kia farà proves i contractarà enginyers

La fase inicial d’aquesta inversió de Kia, és d’un total de 1.900 milions d’euros per al 2018. El que farà possible que la companyia desenvolupi el primer dels seus Sistemes Avançats d’Assistència a la Conducció i doni feina a un nombrós grup d’enginyers..

El vicepresident Tae-Won Lim de l’Institut Central de Desenvolupament i Enginyeria Avançats de Hyundai Motor Group, ha comentat: “Els vehicles completament autònoms queden encara una mica lluny i serà necessària una gran tasca de desenvolupament i un rigorós programa de proves de producte per fer realitat al cotxe que condueix sol”. I va afegir: “Kia està encara en les etapes inicials del desenvolupament de les seves pròpies tecnologies, confiem que les últimes innovacions de conducció parcialment o totalment autònoma finalment farà el trànsit més segur per a tots”.

Entrades relacionades

Els joves volen cotxes assequibles, intel·ligents i connectats (20-10-2015)

Els conductors europeus mostren cada cop més interès en les tecnologies semiautònomes (14-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *