1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia es converteix en patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet
Kia es converteix en patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet

Kia es converteix en patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet

0
0
Kia i la Federació Espanyola de bàsquet, socis
Kia i la Federació Espanyola de bàsquet, socis

Kia s’ha convertit en patrocinador i vehicle oficial de la Federació Espanyola de Bàsquet. Segons han pronunciat les dues parts l’acord té una vigència d’un any i s’estendrà fins al proper estiu.

Jorge Garbajosa, President de la Federació Espanyola de Bàsquet, ha volgut “donar la benvinguda” a Kia a la família del bàsquet espanyol. “La seva incorporació a la nostra categoria de proveïdors és una gran notícia per a la FEB, però també estic segur que es tractarà d’un patrocini molt beneficiós per a Kia perquè com bé saben les marques que ja ens acompanyen, els valors que genera el bàsquet transcendeixen l’ àmbit estricte del nostre esport “, ha afegit.” Vam començar un viatge junts que ens aportarà moltes experiències conjuntes i ens permetrà apropar-nos a més velocitat a la consecució dels objectius particulars “, ha acabat.

Per la seva banda, Eduardo Divar, director general de Kia, ha manifestat “estem molt orgullosos de poder col·laborar amb la Federació Espanyola de Bàsquet i amb la Selecció Estatal. Més enllà dels increïbles èxits esportius aconseguits en els últims anys per l’equip estatal, en Kia ens sentim molt propers a tots els valors que la Selecció i els seus jugadors representen “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *