1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia es prepara pel Mundial de Rússia amb el lliurament d’una flota de vehicles
Kia es prepara pel Mundial de Rússia amb el lliurament d’una flota de vehicles

Kia es prepara pel Mundial de Rússia amb el lliurament d’una flota de vehicles

0
0
Foto: Kia
Foto: Kia

Kia Motors ha entregat una flota de 424 vehicles per al desenvolupament de l’esperat Mundial de Rússia. La cerimònia de lliurament de vehicles es va fer a l’estadi Luzhniki de Moscou, on es disputarà la final el proper 15 de juliol.

La competició començarà el proper 14 de juny, i hi participaran 32 països, que anhelen la victòria al torneig de futbol més important del món.

Com a soci automobilístic de la FIFA, la flota de vehicles lliurada per Kia inclou el sedan de luxe K9 dels SUV Sorento i Sportage i el compacte Ceed, vehicles que seran els encarregats de traslladar als equips de futbol, ​​àrbitres, oficials i delegats del torneig .

Promocions per a l’afició

Kia oferirà als fans del futbol diverses oportunitats de participar a les celebracions del Mundial sota la seva campanya d’activació ‘Get into the game’. Per començar, donarà una oportunitat a 64 nens de tot el món, convidant-los a Rússia com ‘Portadors oficials de la Pilota del Partit’ per a cada una de les trobades del Mundial de futbol.

Per a aquells que desitgen imitar als seus herois, ‘Camp into the Arena’ ofereix als jugadors de futbol amateurs de tot el món l’oportunitat de participar en una competició de futbol 5 en Moscou, on s’enfrontaran representants de 16 països per aconseguir la victòria . Tots els participants seran convidats a veure un partit de la ronda de 16, i l’equip guanyador rebrà el seu trofeu de mans d’un dels millors jugadors de futbol del món.

Finalment, el programa Kia ‘Lucky Drive to Russia’ donarà l’oportunitat a aquells que visitin un concessionari Kia a 30 països d’entrar en el sorteig d’entrades per al Mundial.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *