1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia EV6: Avançat al seu temps
Kia EV6: Avançat al seu temps

Kia EV6: Avançat al seu temps

0
0

Al·lucinant, veritat? Aquest és el futurista model de la marca de Corea que obra la veda a KIA en l’apassionant generació de cotxes elèctrics.

I per bé que serà apassionant!!! I és que aquest EV6 estrena múltiples enginys i funcionalitats, a la vegada que el distingeix amb una nova nomenclatura, nous conceptes de disseny i filosofia desgranats en cinc pilars fonamentals: innovació i disseny connectat a la naturalesa, proporcions del món natural i contrast en estructures i acabats altament qualificats.

Les seva majestuosa carrosseria sorprèn per la combinació de línies simples i superfícies marcades, fusionant elegància i emoció, mentre que a l’espaiós interior, entren en escena materials orgànics i colors atrevits per transmetre sensacions fresques i adoptant elements tecnològics que fomenten la interacció amb nosaltres, arribant, inclús, a la intel·ligència artificial.

Bé. Ja ho heu vist. Aquest EV6 és un concepte totalment diferent al que hem vist fins ara a Kia, i ho fa pensant en una estratègia ecològica, que durà a la marca a llançar fins a onze models elèctrics en els propers cinc anys.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *