Kia EV6 GT: Sostenible i radical

El nou EV6 GT de Kia és un crossover d’altes prestacions totalment elèctric creat per a la nova era de la mobilitat sostenible. L’EV6 GT, el cotxe de producció més potent de Kia i un nou model emblemàtic per a la marca, combina un gran rendiment; capacitat per a realitzar viatges de llarg recorregut amb el màxim confort; tecnologia de càrrega ultraràpida; i una impressionant autonomia en condicions reals de circulació per a desplaçar-se sense problemes.

L’expressiu disseny exterior de l’EV6 GT presenta una sèrie de detalls i modificacions estètiques que denoten l’abast de les seves prestacions. A l’interior, els ocupants s’acomoden en un espai confortable, dotat de tecnologia d’última generació per a satisfer les necessitats del conductor i els passatgers. Aquests dispositius milloren encara més la protecció, la connectivitat i l’info entreteniment per a fer de cada etapa del viatge una experiència.

Basat en l’avançada plataforma modular elèctrica global (E-GMP) de Kia, les prestacions i les qualitats per a viatjar de l’EV6 GT constitueixen una referència en la seva categoria. Les prestacions han augmentat significativament en relació amb l’EV6 estàndard, gràcies a la instal·lació d’un nou propulsor posterior d’alt rendiment amb un notable augment del 63% de la potència total, en relació amb el motor posterior de la versió normal.

L’EV6 GT pot cobrir el 0 a 100 km/h en uns fulgurants 3,5 segons, la qual cosa el converteix en el vehicle de producció més ràpid de Kia fins a dia d’avui. La seva velocitat màxima arriba fins a 260 km/h. Malgrat el potencial millorat del crossover, l’autonomia aconsegueix uns impressionants 424km i pot passar del 10 al 80% de càrrega en només 18 minuts.

A més d’una resposta enèrgica a l’accelerador, l’EV6 GT també es distingeix per una estabilitat i un confort de marxa realçats, que proporcionen una sensació gratificant i veritablement connectada amb la carretera. Els frens d’alt rendiment, la direcció optimitzada i una suspensió afinada augmenten el control i la confiança. Així mateix, un sistema actualitzat de selecció de la manera de conducció amb una nova manera GT permet personalitzar l’experiència de conducció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ja ha vist la llum el nou MG Cyberster

Ja ha vist la llum el nou MG Cyberster

Amb tot el que és essencial en un descapotable, el MG Cyberster presumeix

Posterior
Ford Mustang Mach-1: Barres i estrelles a tot drap

Ford Mustang Mach-1: Barres i estrelles a tot drap

I és que si el cor et batega quan veus cotxes o motos, si et trobes aquest

També et pot interessar
Total
0
Share