1. Home
  2. Actualitat
  3. KIA EV6: Re-Evolucionari
KIA EV6:  Re-Evolucionari

KIA EV6: Re-Evolucionari

0
0

És una autèntica joia tecnològica 100% elèctrica. De filosofia de disseny trencadora i que sorprèn pels quatre costats. I, també, pel que amaga dins seu pensant en un futur estratègicament ecològic.

Està clar que el disseny és un dels seus pilars fonamentals, amb unes proporcions i formes molt expressives, de frontal dinàmic i punxegut, un lateral harmoniós i una zona posterior trencadora, original i atrevida. Un concepte de disseny que es trasllada a l’interior i que sorprèn… de veritat, amb línies simples i superfícies molt marcades, equipat amb materials orgànics i de moltíssima qualitat, d’espai més que notable, molt lluminós i carregat de tecnologia.

L’EV6 és una màquina tecnològica sobre rodes. Tant a nivell de tipologia de motorització, com de plataforma E-GMP, tipologia de càrrega i funció V2L i tot el sistema de seguretat, a més de mostrar-se futurista gràcies als controls i les pantalles interiors, tot tàctil,  amb un grafisme que desprèn modernitat, i una illeta central com la d’una nau espacial.

Al volant d’aquest EV6 es percep moltíssima fermesa durant la conducció, amb un aplom extraordinari, amb un grau de confort de marxa realment òptim. No és un Stinger però ofereix una bona frenada i una agilitat molt emocional. La seva acceleració és bestial, amb un parell que supera els 600 Nm, i amb aquesta versió de tracció total GT-Line aconseguir els 100 en només 5,4 segons és tot un plaer per a qui ens agrada conduir.

Tant la marca com el gran públic tenia moltes expectatives posades en aquest KIA EV6. De fet, és el model més representatiu fins que no arribi algun EV… superior. Mentrestant, podem assegurar que ha superat totes aquestes expectatives i amb escreix, sobretot a nivell d’imatge, qualitat, eficiència i innovació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *