1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia i Repsol posen en marxa una companyia de ‘carsharing’
Kia i Repsol posen en marxa una companyia de ‘carsharing’

Kia i Repsol posen en marxa una companyia de ‘carsharing’

0
0
Wible, la marca de 'carsharing' de Repsol i Kia
Wible, la marca de ‘carsharing’ de Repsol i Kia

Kia i Repsol posaran en marxa Wible, un nou operador de ‘carsharing‘ que potenciarà la mobilitat sostenible a les ciutats i en els seus voltants.

Madrid ha estat la ciutat triada per al debut de Wible a Europa, en línia amb l’estratègia de Kia de fer extensible a altres mercats aquest servei, que funciona a Corea des de l’any passat. La capital de l’Estat Espanyol  és una ciutat molt interessant per al començament del projecte, per les seves característiques geogràfiques, demogràfiques i la bona acollida que estan tenint allà aquest tipus de serveis.

Experiència de Repsol amb el coneixement de Kia

El projecte combina l’àmplia experiència en negocis de mobilitat i en coneixement dels consumidors de Repsol, amb el ‘saber fer’ de Kia, quarta signatura preferida pels clients particulars al’Estat Espanyol, que realitza una forta aposta per la mobilitat sostenible, amb vehicles 100% elèctrics, híbrids i híbrids endollables.

Les dues companyies estan treballant per definir els detalls sobre el funcionament del servei, que estarà operatiu a la segona meitat de l’any i que està pendent de la pertinent autorització de competència per part de la Comissió Europea.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *