1. Home
  2. Sin
  3. categoría
  4. Kia incorporarà un nou vehicle híbrid a la seva gamma
Kia incorporarà un nou vehicle híbrid a la seva gamma

Kia incorporarà un nou vehicle híbrid a la seva gamma

0
0

Kia ha anunciat els seus plans per incorporar un nou vehicle de baixes emissions a la seva gamma de models. El Niro, catalogat com un Hybrid Utility Vehicle (HUV), constitueix un nou concepte de la marca coreana i inicia el desenvolupament de la primera plataforma específica de vehicles ecològics de l’empresa.

Croquis del nou Kia (Imatge: Kia)
Croquis del nou Kia (Imatge: Kia)

El Niro conservarà la utilitat pràctica i l’atractiu d’un SUV compacte, alhora que oferirà una economia de consum encara més gran. Desenvolupat des del primer moment com un vehicle híbrid, la marca vol que  el seu disseny modern i atractiu ajudi a que el cotxe destaqui en un segment tradicionalment conservador.

Desenvolupat independentment d’altres models Kia

La nova plataforma del Niro s’ha desenvolupat independentment dels altres models existents de Kia, està dotada amb un seguit de tecnologies mediambientals i amb la futura generació de sistemes de propulsió.

Hyoung-Keun Lee, Vicepresident i CEO de Kia Motors Corporation, ha comentat: “El nostre nou model està dissenyat per oferir als clients tot el que puguin desitjar en un SUV compacte en termes d’estil i funcionalitat, alhora que proporcionarà el baix cost d’utilització característic d’un sistema de propulsió híbrid. Animant als nostres enginyers a treballar des d’un full en blanc, hem tractat de desenvolupar un cotxe que atraurà a una clientela més àmplia. ”

Lee ha afegit: “El segment dels SUV compactes es manté com un dels de més ràpid creixement a tot el món. Amb una imatge bella i moderna, una gran funcionalitat i una economia de consum extraordinària, el nou Niro de Kia serà el model més atractiu i desitjable en la seva categoria. ”

Nou disseny esportiu

Com a nova incorporació a la gamma de models de Kia, el Niro es distingirà per una imatge nova amb una carrosseria esportiva i aerodinàmica, superfícies subtilment esculpides i detalls d’acabat que ressalten aquest nou estil.

Tot i que el Niro és un model completament nou, sense cap predecessor directe, es reconeix immediatament com un Kia per la graella tiger-nose, característica de la marca, i per una sèrie de trets visibles en els últims productes de Kia. L’estil del Niro ho han dirigit els centres de disseny de Kia a Califòrnia (USA) i Namyang (Korea).

Emissió de CO2 menor de 90 g / km

El principal objectiu dels equips de desenvolupament que han portat a terme aquest nou model ha estat aconseguir la millor economia de consum en un SUV compacte. Segons fonts de l’empresa el Kia Niro combinarà el disseny elegant de SUV amb una economia de consum superior a la dels seus competidors, amb una emissió de CO2 prevista per sota de 90 g / km.

El Niro s’ha concebut dins d’un procés de desenvolupament específic per a un model híbrid. Combina el motor Kappa amb injecció directa de gasolina, amb 1,6 l de cilindrada, 105 CV de potència i 147 Nm de par, amb una bateria de ions de polímer / ions de liti de 1,56 kWh i un motor elèctric de 32 kW. L’impuls combinat del sistema de propulsió es transmetrà a la carretera a través d’una  caixa de canvis de sis velocitats amb doble embragatge de gran rendiment.

La plataforma que sustenta el Niro s’ha desenvolupat específicament per allotjar aquesta futura generació de sistemes de propulsió híbrids de gasolina i elèctric. Durant el període de comercialització d’aquest nou model s’afegirà una versió híbrida endollable a la seva gamma.

Acer d’alta resistència per a la plataforma específica del Niro

Basat en una plataforma feta a mida, el bastidor del Kia Niro està fet amb més d’un 50% d’acer reforçat d’alta tensió, el que contribueix a aconseguir l’objectiu d’una major economia de consum i uns nivells de seguretat alts . El major ús d’acer reforçat d’alta tensió contribueix a aconseguir l’objectiu de reduir el pes dels nous bastidors en un 5% el 2020, en relació als valors del 2014.

A la venda el tercer trimestre del 2016

El nou Kia Niro Hybrid Utility Vehicle de Kia es desvetllarà l’any vinent, i estarà disponible per als mercats internacionals el tercer trimestre de 2016. El cotxe es fabricarà a les instal·lacions de Kia a Hwasung, Corea.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *