1. Home
  2. Cotxes
  3. Kia mostra les primeres imatges de la tercera generació del Sorento
Kia mostra les primeres imatges de la tercera generació del Sorento

Kia mostra les primeres imatges de la tercera generació del Sorento

0
0

Les primeres imatges del nou Kia Sorento confirmen que la tercera generació del conegut SUV de la marca coreana tindrà una nova imatge, amb un estil atrevit i uns sofisticats detalls a l’exterior.

Nou Kia Sorento

Més llarg (4,78 metres), baix (reducció d’1,5 cm a l’altura del vehicle) i ample i amb una major distància entre eixos (2,78 metres), el nou Sorento es basa en el model anterior mostrant un aspecte premium, amb més espai i nombrosos elements innovadors.

La nova imatge és una evolució de l’actual vehicle, incorporant nous elements visuals inspirats en el concept car Kia Cross GT, continuant amb el llarg capó i un tractament distintius dels amples pilars D de la generació prèvia.

El frontal del nou Sorento incorpora la característica graella “nas de tigre” aquesta vegada més gran i dreta, amb un patró diferenciador amb forma tridimensional de diamant, i uns llargs llums en forma de fletxa. Una línia de sostre més baixa, una línia de cintura més alta i uns flancs més poderosos i arrodonits donen al cotxe una aparença espectacular.

El nou Kia Sorento, farà el seu debut europeu al Saló de l’Automòbil de Paris 2014.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *