1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia obre les ales amb el prototip Niro
Kia obre les ales amb el prototip Niro

Kia obre les ales amb el prototip Niro

0
0

El que diu Gregory Guillaume, cap de disseny a l’estudi de Kia a Frankfurt, és de pura lògica veient com van les coses: “Fa deu anys – afirma- la gent buscava un estil subtil en el mercat dels SUV, però la realitat és que cada vegada més persones es dirigeixen cap al segment B buscant un caràcter fort i individual”.

I davant d’aquesta indiscutible realitat aquí teniu el prototip Niro, amb el que Kia mostra la que podria ser una de les seves futures creacions en el segment dels automòbils compactes. La que sí és definitiva és la plataforma, completament nova, que serà la base de pròxims models de la marca en el segment B. Una altra cosa serà si arribarem a veure unes formes i unes solucions tan agosarades, com ara l’obertura de les portes; el temps ho dirà.

Amb 4,18 metres de llargada, 1,85 d’amplada i 1,56 d’altura, el Niro exhibeix unes formes robustes i musculoses, amb un marcat contrast entre el color fosc de la carrosseria i el sostre en acer inoxidable setinat. A l’interior criden l’atenció els seients davanters modelats en una sola peça -idea procedent del concept car Provo- amb respatllers abatibles per permetre l’accés a les places posteriors.

Eh que mola?

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *